Home ΗΠΑ Πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι 5χρόνο λευκό αγοράκι 25χρονός ΠΑΛΙΟΜΑΥΡΟΣ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΗΣ»

Πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι 5χρόνο λευκό αγοράκι 25χρονός ΠΑΛΙΟΜΑΥΡΟΣ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΗΣ»

by _
0 comment 177 views

Πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι 5χρόνο λευκό αγοράκι 25χρονός ΠΑΛΙΟΜΑΥΡΟΣ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΗΣ»

ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ…ΕΞΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ…ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!…


Υπερ πιστεως και πατριδος
2 ημ.

Ο 25 χρόνος δεξιά, την Δευτέρα που μας πέρασε εκτέλεσε τον 5 χρόνο Cannon Hinnant αριστερά έξω από στο σπίτι του ενώ έκανε ποδήλατο μπροστά στις αδελφές του 7 και 8 ετών.

Αν το χρώμα του δέρματος τους ήταν αντίστροφο τώρα θα καίγονταν όλη η Αμερική και θα είχαν παραλύσει οι μεγάλες πόλεις όλης της Ευρώπης από τις “αυθόρμητες ειρηνικές διαδηλώσεις”.

Αντιθέτως όμως, για κάποιο λόγο την είδηση δεν θα την βρεις σε κανένα site της αλληλέγγυας χωματερής, δε θα τρενταρει κανένα “δυνατό” tweet από την ΠουτουΔού ή κανέναν ευαίσθητο σε κοινωνικά θέματα πολιτικό. Δεν θα δείς καμία βιζιτnfluencer σε stunning and brave βίντεο να σου κουνάει το δάκτυλο παπαγαλίζοντας μαρξιστικά σκουπίδια για να σου πει πόσο ρατσιστής είσαι και δεν θα σκάσει ποστ αλληλεγγύης μεταξύ λερωμένων σερβιετών και δονητών από τις ψυχοπαθείς του φεμινισμού.

#sayhisname

#Cannon_Hinnant

Την ανάρτηση την κοινοποιήσαμε από την σελίδα Simple Man.

Πηγή της είδησης >> Five-year-old boy is shot dead at point blank range by neighbour, 25, as he rides bike in his own front yard in front of his two sisters, 8 and 7

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr