Home ΗΠΑ «Πατριώτης» Τράμπ: «Να ασκείτε κοινωνική αποστασιοποίηση και να φοράτε…ΜΑΣΚΑ.»

«Πατριώτης» Τράμπ: «Να ασκείτε κοινωνική αποστασιοποίηση και να φοράτε…ΜΑΣΚΑ.»

by _
0 comment 147 views

 


«Πατριώτης» Τράμπ: «Να ασκείτε κοινωνική αποστασιοποίηση και να φοράτε…ΜΑΣΚΑ.»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο δήθεν “πατριώτης” και “αντινεοταξίτης” πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να κάμπτεται στην πίεση ακριβώς των ΙΔΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που πριν λίγους μήνες κατηγορούσε για τη δημιουργία της όλης ΑΠΑΤΗΣ του ψευδοκορωνοϊού. Μιλάω βέβαια για τους…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, γιατί ήταν το Φεβ. του 2020 οπότε ο Τράμπ τους κατηγορούσε για το όλο στήσιμο του κορωνοϊού λέγοντας ότι ήταν «χόαξ των Δημοκρατικών»…!!!

Τι έγινε και άλλαξε γνώμη ο Τράμπ, ιδιαίτερα όσον αφορά τις μάσκες;;; ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. Απλά εκτελεί άνωθεν εντολές…Ο ΙΔΙΟΣ και είναι πολύ καλός στο να…ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο από τη συμερινή συνέντευξη τύπου του Λευκού Οίκου που παραχώρησε ο Τράμπ στον τύπο…

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: WikiLeaks: Ηταν η ΧΙΛΑΡΙ που πρότεινε τον…ΤΡΑΜΠ για υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων!!! για να ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr