Home Greek News Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα το πανελλαδικό Συλλαλητήριο ενάντια στα εμβόλια, 5G, κτλ!!!

Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα το πανελλαδικό Συλλαλητήριο ενάντια στα εμβόλια, 5G, κτλ!!!

by _
0 comment 267 views

Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα το πανελλαδικό Συλλαλητήριο ενάντια στα εμβόλια, 5G, κτλ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Όπως σας είχαμε πρωτοαναφέρει από τούτο σάιτ μας, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ, στο άρθρο μας με τίλτο Πανελλαδικό & παγκόσμιο συλλαλητήριο, για τους απανταχού Έλληνες, ενάντια στα εμβόλια, 5G, το τσιπάρισμα και όχι μόνο αυτήν την Παρασκευή!!!, το πανελλαδικό Συλλαλητήριο ενάντια στα εμβόλια του Μπιλ Γκεϊτς (που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση!) έλαβε χώρα σήμερα στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος και σε ελληνικές κοινότητες της Ομογένειας των ΗΠΑ, Καναδά, κκτλ., και εστέφθη με μεγάλη επιτυχία!

Διαβάστε όλο το άρθρο στο παρακάτω λινκ…

Στο Σύνταγμα προσήλθε πλήθος κόσμου και οι Έλληνες πολίτες έκαναν την φωνή τους να ΑΚΟΥΣΤΕΙ από την ανθελληνική και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ κυβέρνηση του Κυριακου Μητσοτάκη και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!

Όσο για αυτό το Συλλαλητήριο, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ διότι, μετά από αυτό, θα προκύψουν κι άλλα για ευνόητους λόγους διότι ο κοσμος έχει ξυνπήσει πλέον στην πραγματικότητα αυτής της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας που έχει σαν απότερο σκοπό την…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ τόσο της Ελλάδος όσο και όλων των εθνών του κόσμου με αφορμή τον ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊο!!!….

 

 

Ήταν παρών εκεί κι ο πατήρ του Ιωάννη Κουντούρη από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ», ο Δημήτρης Κουντούρης, “Jimmy The Greek”, ο «Τζίμι ο Έλληνας» όπως τον εχουμε βαπτίσει, ο οποίος είναι συνταξιούχος και ταξιδεύει στην Ελλάδα και καθέται εκεί 4-5 μήνες το χρόνο κάνοντας τον δικό αγώνα προς την μετάνοια του ελληνικού λαού και την επιστροφή του στον Χριστό και τις παραδόσεις των προγόνων τους!!!

Χαρακτηριστική είναι η ταμπέλα που φέρνει μαζί τους όπου κι ένα πάει με την επιγραφή «ΧΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!»!!! Μέχρι τώρα, του κου Δημήτρη του έχουν πάρει συνέντευξη πάρα πολλά ξένα ΜΜΕ εδώ και 5 χρόνια εκεί στο Σύνταγμα και έχουν δημοσιεύσει άρθρο που προβάλλουν αυτόν μαζί με τη ταμπέλα του!!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΖΙΜΙ !!! Ψάξτε για τη ταμπέλα του στην Google  πατώντας τις λέξεις “Jesus Please Save Greece” να δείτε πόσα ΜΜΕ τον έχουν βγάλει στα σάιτ τους!!!…

 

sdr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr