Home Greek News Οριστικό: Η Ιερά Σύνοδος αποφασίζει κλειστές εκκλησίες βάσει της ΠΛΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ για τον ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊο! Οδηγοί εἰσι τυφλοί τυφλῶν!!!

Οριστικό: Η Ιερά Σύνοδος αποφασίζει κλειστές εκκλησίες βάσει της ΠΛΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ για τον ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊο! Οδηγοί εἰσι τυφλοί τυφλῶν!!!

by _
0 comment 120 views

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Οριστικό: Η Ιερά Σύνοδος αποφασίζει κλειστές εκκλησίες

Προς υιοθέτηση η εισήγηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»:

Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η…CIA…!!! με βάση τον ΨΕΥΤΟ-κορωναιο που…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ παρά μόνο στην…ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ του Κούκλη (που είναι όλο-πειραγμένη από την Νέα Τάξη Πραγμάτων) που πρόκειται τώρα να…ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!
ΜΟΝΟΝ ο…ΔΙΑΒΟΛΟΣ θα μας έλεγε να ΜΗΝ πηγαίνωμεν Ελλησίαν υπο τοιαύτας συνθήκας δια το έθνος ημών, ενώ ΤΙ ΛΕΓΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ;;;

μη αφίνοντες το να συνερχώμεθα ομού, καθώς είναι συνήθεια εις τινάς, αλλά προτρέποντες αλλήλους, και τοσούτω μάλλον, όσον βλέπετε πλησιάζουσαν την ημέραν.

Λέγει ΕΠΙΣΗΣ….

ὁδηγοί εἰσι τυφλοί τυφλῶν· τυφλὸς δὲ τυφλὸν ἐὰν ὁδηγῇ, ἀμφότεροι εἰς βόθυνον πεσοῦνται….

Και όσον δι᾽ημάς τους ιεράρχας της Εκκλησίας ημών, τι να σας είπω, μόνον «υπηρέται» του Χριστού…ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ, διότι εκτελείτε ΚΑΙ ΥΜΕΙΣ την ΑΥΤΗΝ διαβολικήν ατζέντα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων δια την παραπλάνησιν των μαζών και, εν προκειμένω, ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΕ ΥΜΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!! ΑΙΣΧΟΣ!!! ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ…ΤΥΦΛΩΝΤΕΣ!!!

Την εισήγηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, αναφορικά με τις εκκλησίες κεκλεισμένων των θυρών αναμένεται να κάνει δεκτή εντός της ημέρας η Ιερά Σύνοδος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξαν παρασκηνιακές επαφές από ανθρώπους του προκαθήμενου της Ελλαδικής εκκλησίας με τους αρχιερείς, κατά την διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε απόλυτη σύγκλιση σε σχέση με τους σχεδιασμούς τους Αρχιεπισκόπου.

Έτσι μετά απ΄αυτό το κλίμα, η πιθανότητερη εξέλιξη θέλει την Ιεραρχία να λαμβάνει απόφαση για κλείσιμο των ναών για τους πιστούς μέχρι νεοτέρας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιούνται οι λειτουργίες. Απεναντίας εκτός από την σκέψη για ένα ιερέα και ένα ψάλτη, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναμένεται να ζητήσει από την διοίκηση της ΕΡΤ, να καλύψει όλες τις μεγάλες λειτουργίες, αλλά και πολλά από τα κηρύγματα των αρχιρέων. Πάντως σε κάθε περίπτωση οι αρχιερείς δείχνουν (πλέον) να έχουν συνειδητοποιήσει την επικινδυνότητα της κατάστασης, γεγονός που διευκολύνει τις σημερινές αποφάσεις.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος μετά και την προχθεσινή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό έδειξε απόλυτη διάθεση συνεργασίας.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr