Home Greek News ΚΩΛΟναϊός: Κλείνουν όλα τα χιονοδρομικά κέντρα και οι οργανωμένες παραλίες με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΚΩΛΟναϊός: Κλείνουν όλα τα χιονοδρομικά κέντρα και οι οργανωμένες παραλίες με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

by _
0 comment 230 views

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Η ΚΟΡΟΔΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Αν ο Κούλης θα συνεχίσει ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!

Διαβἄστε σπίση;ς το δικό μας άρθρο με τίτλο ΚΩΛΟναϊός: ΟΧΙ, ΔΕΝ μένουμε σπίτι,…ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΗΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! και ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ακουτε αυτά τα ΨΕΥΔΗ και ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!…


CNNGreece: Κλείνουν όλα τα χιονοδρομικά κέντρα και οι οργανωμένες παραλίες με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Newsroom

Κλείνουν όλα τα χιονοδρομικά κέντρα και οι οργανωμένες παραλίες με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Μόλις έδωσα εντολή να κλείσουν αύριο όλες οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα. Η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων», αναφέρει ο πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Twitter.

Οι Αθηναίοι μετά τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης λόγω κορωνοϊού, άδειασαν το κέντρο της πόλης και τις καφετέριες και… στράφηκαν στις παραλίες.

Ειδικότερα, αρκετοί είναι αυτοί που το Σάββατο πήγαν στη μαρίνα Φλοίσβου για να περπατήσουν ή ακόμη και για μερικές… βουτιές.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την Παρασκευή σειρά νέων μέτρων, με την ελπίδα να «φρενάρει» την εξάπλωση του ιού και να προστατεύσει τις ευπαθείς ομάδες.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr