Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ: Ένταλμα σύλληψης στον δήμαρχο Σπάρτης για «κακουργιματική έκθεση πληθυσμού σε άμεσο θάνατο» λόγω «κορωναίού

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ένταλμα σύλληψης στον δήμαρχο Σπάρτης για «κακουργιματική έκθεση πληθυσμού σε άμεσο θάνατο» λόγω «κορωναίού

by _
0 comment 192 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ένταλμα σύλληψης στον δήμαρχο Σπάρτης για «κακουργιματική έκθεση πληθυσμού σε άμεσο θάνατο» λόγω «κορωναίού…

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Το ακόλουθο άρθρο  τα λέει ΌΛΑ τόσο για τον Μητσοτάκη και τους…ΣΥΜΜΑΣΟΝΟΥΣ του, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον δήμαρχο Σπάρτης, όσο και για το σάιτ που δημοσίευσε αυτό το άρθρο που δεν διαφέρει από όλα τα…ΑΛΛΑ  ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΣΑΙΤ στην Ελλάδα, που συνεχίζουν να ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ…ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ!!! Διαβάστε όλα όσα έχουμε αποκαλύψει μέχρι τώρα για αυτό και θα καταλάβετε.

Οι Μασόνοι, φίλες και φίλοι, ούτε «συλλαμβάνουν» ούτε «προδίδουν»…ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ «ΨΙΛΟ ΓΚΑΖΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!!

Αυτό που συμβαίνει εδώ δεν είναι μόνο προς το…ΘΕΑΘΗΝΑΙ, για τα…ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, αλλά και για τη συνέχιση αυτής της ΑΠΑΤΗΣ της οποίας έχει πέσει έρμαια αρκετός κόσμος στην Ελλάδα ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!


ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΤΩΡΑ! ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ, ΠΕΤΡΟ ΔΟΥΚΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΗΣ. ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ. ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ 5 ‘ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΛΕΩΝΙΔΑ» ΜΠΑΤΛΕΡ


SPARTI1

Μια εκδήλωση για την υποδοχή της Ολυμπιακής φλόγας στη Σπάρτη. Διάσημοι σταρ τιμήθηκαν. Ό,τι καλύτερο για την πόλη μας και την διαφήμιση της, σε όλο τον πλανήτη. Όμως σήμερα είναι Παρασκευή και 13 Μαρτίου του 2020. Με κλειστά σχολεία, κλειστά δικαστήρια, κλειστά κέντρα διασκέδασης, κλειστά ΚΑΠΗ, αθλητικοί αγώνες κεκλεισμένων των θυρών κλπ. και όλα αυτά υπό την σκιά της πανδημίας του κορονοϊού.

Θεσπίστηκαν καινούριοι νόμοι από την μία μέρα στην άλλη ακόμα και με φυλάκιση σε όσους παραβιάζουν τα μέτρα για τον κορονοϊό. Πριν μέρες απαγορεύτηκαν τα καρναβάλια και πληθώρα άλλων εκδηλώσεων. Γιατί γίνονται όλα αυτά; Όπως μας λέει ο Υπουργός Υγείας και ο Πρωθυπουργός, είναι μέτρα για να περιορίσουμε την διασπορά του ιού, που δεν έχει εμβόλιο.

Αυτή η εικόνα που τραβήχτηκε σήμερα το μεσημέρι στο άγαλμα του Λεωνίδα της Σπάρτης, με ανθρώπους που ακούγαμε να βήχουν συνέχεια και να φτερνίζονται χωρίς να φορούν μάσκες, τι μπορεί να σημαίνει;

Αυτά αναφέρει και πολύ έυστοχα, ο αρθρογράφος του πολύ καλού τοπικού site apela.gr. Αλλά λέει λίγα.

Ο Δήμαρχος Σπαρτιατών, είναι εν δυνάμει φονιάς. Εξέθεσε τόσο κόσμο- πάνω από 500 άτομα- σε άμεσο κίνδυνο.

SPARTI2

Πρέπει ΤΩΡΑ- το ακούτε κυρία εισαγγελική αρχή Σπάρτης ή κάνετε την πάπια; – ΤΩΡΑ, να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του και παράλληλα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για κακούργημα. Μέχρι ισόβια, δεν είπε ο πρωθυπουργός και ο Άρειος Πάγος; Για κακούργημα λοιπόν. Αν αύριο πεθάνει κάποιος από όσους συναθροίστηκαν εκεί, δεν θα φταίει ο ανόητος παρασυρθείς, αλλά ο Δήμαρχος. Ο πρώτος πολίτης. Κρίμα, γιατί μια τεράστια διαφήμιση για την Ελλάδα και την Λακωνική υποβαθμισμένη Σπάρτη, κινδυνεύει να γίνει Επιτάφιος μαζικής εξολόθρευσης. Κρίμα κύριε Δούκα, αλλά είστε δολοφόνος. 

Η λαμπαδηδρομία του «θανάτου»

Πηγή >> http://www.makeleio.gr/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr