Home Greek News ΜΕΓΑΛΕΣ αποκαλύψεις απόψε στο AstraTV για το «θάνατο» του Κόμπι Μπράιαντ & την επίπεδη γη!

ΜΕΓΑΛΕΣ αποκαλύψεις απόψε στο AstraTV για το «θάνατο» του Κόμπι Μπράιαντ & την επίπεδη γη!

by _
0 comment 278 views

ΜΕΓΑΛΕΣ αποκαλύψεις απόψε στο AstraTV για το «θάνατο» του Κόμπι Μπράιαντ & την επίπεδη γη!


Στις 11.30 στον Κώδικα Μυστηρίων (AstraTv.gr) θα διερευνήσουμε τα εξής:

-Για πρώτη φορά το μυστικό αρχείο του θρυλικού ερευνητή Ιωάννη Φουράκη με τον γιό του Τάλω Φουράκη ο οποίος μιλά πρώτη φορά τηλεοπτικά μετά τον θάνατο του πατέρα του!! Αποκωδικοποίηση του Προμηθέα Δεσμώτη-Κοροναιός-ρυπαρά γένη μπορεί να έχουν …ίσως κάποια σχέση;; Ή όχι;!!! Επίσης ποιά τα μυστικά της εγκυκλοπαίδειας του ηλίου και ποιά η..Κύδος=Δόξα Ελλήνων;;!! Ποτέ πριν δεν τα… ακούσατε!!!

Ακόμη μία αποκλειστική συνέντευξη των RussianVids από την Αμερική για μυστηριώδες παρασκήνιο- (Ιλλουμινάτι;) σχετικά με τον χαμό του διάσημου μπασκετμπολίστα Κόμπι Μπραιαντ!! Ντοκουμέντα( για το παρασκήνιο του κόσμου που θα προκαλέσουν …συνειδήσεις!!!

-Μία ακόμη αποκλειστική συνέντευξη με τον Αμερικανό επιχειρηματία Ντεήβιντ Βαίς ο οποίος θα αναφερθεί σε συνωμοσίες σχετικά με την προσελήνωση, τη NASA, τη μασονία και το σχήμα της Γης!

Ομιλητές:

-Τάλως Φουράκης Εκδότης
-Russian Vids
-David Weiss
-Μετάφραση John Kountouris!

Ξεκινάμε στις 11:30 το βράδυ, ώρα ΕΛΛΑΔΟΣ. Για όσους που δεν έχετε το AstraTV από Βόλο, τότε μεταβείτε στο σάιτ του καναλιού και δείτε την εκπομπή μέσω ζωντανής ροής:

–> Astratv.gr/live-streaming


ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ…

Συντονιστείτε ΑΠΟΨΕ στο AstraTV για ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ τόσο για το «θάνατο» του Κόμπι Μπράιαντ καθώς και για την….επίπεδη γη μας!

Ο κ Ιωάννης Κουντούρης από τούτο το σάιτ, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ», έχει εξασφαλίσει δύο ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ για αυτά τα θέματα στο AstraTv: Τον Russianvids από το κορυφαίο κανάλι Youtube “Russianvids” και τον κο David Weiss, ο οποίος αναγνωρίζεται από πολλούς, ιδιαίτερα τα ΜΜΕ, ως ένας από τους πλέον εξειδικευμενους ερευνητες της επίπεδης γης, που έχει αποκαλύψει φορβερά πράγματα πως, ΟΝΤΩΣ, η γη μας ΕΙΝΑΙ…ΕΠΙΠΕΔΗ…!!!

Ξεκινάμε στις 11:30 το βράδυ, ώρα ΕΛΛΑΔΟΣ. Για όσους που δεν έχετε το AstraTV από Βόλο, τότε μεταβείτε στο σάιτ του καναλιού και δείτε την εκπομπή μέσω ζωντανής ροής:

–> Astratv.gr/live-streaming

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr