Home Greek News ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Μάικ Πομπέο απειλεί τον Πούτιν με…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ με DRONE…!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Μάικ Πομπέο απειλεί τον Πούτιν με…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ με DRONE…!!!

by _
0 comment 173 views

Ο Mike Pompeo και ο Βλαντιμίρ Πούτιν χαιρετίζουν ο ένας τον άλλον πριν από μια συνάντηση στο Σότσι της Ρωσίας  το Μάιο του 2019 / Φώτο. PAVEL GOLOVKIN / POOL VIA REUTERS

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Μάικ Πομπέο απειλεί τον Πούτιν με…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ με DRONE…!!!


του Gordon Duff, αρχισυντάκτη του σάιτ VeteransToday.com – 17 Ιανουαρίου 2020

Μετάφραση/σχόλια/επιμέλεια του Ιωάννη Κουντούρη των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Ο Μάικ Πομπέο είναι ένας πάρα πολύ φαναντικός ψυχοπαθής ΦΙΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ που πιστεύει ότι «εκπληρώνει» «βιβλικές προφητείες» των «έσχατων ημερών» υπερ του…ΙΣΡΑΗΛ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Στο άρθρο μας με τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φώτο. του μακελειού της δολοφονίας του Σουλεϊμανί! Ήταν σε ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & του έστησε ΕΝΕΔΡΑ ο Τράμπ!» αποκαλύπτουμε πως ήταν ο…ΠΟΜΠΕΟ που είχε δελεάσει τον Σουλεϊμανί, με ΨΕΥΤΙΚΗ «διακοίνωση», ώστε να μετέβει στο Ιράκ με σποπό να τα βρεί με την Σαουδική Αραβία. Όμως, αυτό για το οποίο ΔΕΝ είχε επίγνωση ο Ιρανός υποστράτηγος ήταν το γεγονός ότι αυτού του την είχαν…ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…!!!


-Γράφει ο Gordon Duff

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ έκανε μια απροσδόκητη δήλωση, από την οποία προκύπτει ότι η Ουάσινγκτον είναι έτοιμη να “επιτεθεί στη Ρωσία” με τον ίδιο τρόπο που έκανε και στο Ιράν όταν “εκκαθάρισε” τον στρατηγό Κασέμ Σουλεϊμάνι.

«Η καταστροφή της Σουλεϊμανί είναι ένα παράδειγμα μιας νέας στρατηγικής των ΗΠΑ με στόχο την αποτροπή των αντιπάλων της. Αυτό ισχύει εξίσου για το Ιράν, την Κίνα και τη Ρωσία “, ανέφερε ο Πομπέο.

“Τα κράτη συνειδητοποιούν τώρα τις δυνατότητες της ισχυρότερης θέσης που είχαμε ποτέ όσον αφορά το Ιράν. Απλά την συγκρατούμε προς το παρόν. Αλλά για να προστατεύσουμε πραγματικά την ελευθερία, είναι σημαντικό να περιορίσουμε όλους τους εχθρούς. Αυτό είναι το όλο θέμα του έργου του Προέδρου Τράμπ. Γι ‘αυτό προσπαθεί τόσο σκληρά να κάνει τον στρατό μας τον ισχυρότερο που υπήρξε ποτέ “, λέει ο Γενικός Γραμματέας των ΗΠΑ.

Δείτε το αρχικό ρωσικό δημοσίσευμα για το ίδιο θέμα εδώ >> https://www.pravda.ru/news/world/1467269-pompeo_iranskij_scenarij/

Στη Ρωσία, θεωρούν τη δήλωση του Pompeo “απαράδεκτη” και υπενθυμίζουν στον πολιτικό ότι “τέτοιου είδους πράγματα δεν έχουν γίνει ποτέ στη χώρα μας και δεν θα το κάνουν τώρα”.

“Ο Πομπέο θα πρέπει να επισυνάψει έναν κατάλογο απειλών στο στήθος του και να περιφέρεται έτσι στο Στέιτ Ντιπάντμεντ. Ίσως θα βγάλουν συμπεράσματα γι ‘αυτόν. Η καταστροφή ενός ρώσου υψηλού στρατιωτικού άνδρα δεν έχει σημασία: στη Ρωσία ή εκτός της, είναι γεμάτη με την εμφάνιση μιας σύγκρουσης μεταξύ των πυρηνικών δυνάμεων. Η Ουάσινγκτον δεν θα το κάνει “, δήλωσε ο Ιγκόρ Κοροτσένκο, αρχισυντάκτης του περιοδικού Εθνικής Άμυνας.


Αρχική πηγή:  Pravda.ru

Μέσω >> veteranstoday.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr