Home Greek News 5 Reasons Why The NBA Is Rigged. – 5 λόγοι γιατί το NBA είναι…ΣΤΗΜΕΝΟ!

5 Reasons Why The NBA Is Rigged. – 5 λόγοι γιατί το NBA είναι…ΣΤΗΜΕΝΟ!

by _
0 comment 158 views

5 Reasons Why The NBA Is Rigged.

5 λόγοι γιατί το NBA είναι…ΣΤΗΜΕΝΟ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ.


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


1 – Ο Tim Donaghy: Ήταν χρόνια διαιτητής του NBA. Απολύθηκε από το ΝΒΑ μετά από έρευνα του FBI ότι είχε τοποθετήσει στοιχήματα σε παιχνίδια του ΝΒΑ! Και τα χρέη του  ως διαιτητή της Λίγκας τα εκτελούσε με έναν τρόπο πολυ ύπουλο: επηρέαζε/επείραζε τα spread των πόντων !!!

2 -Διαιτητές και άδικα πέναλτι και φάουλ στα παιχνίδια. Υπάρχουν διαιτητές που δείχνουν ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!!! Και όσοι εκθέτουν δημόσια αυτά τους βάζουν μετά ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ για να τους ΦΙΜΩΣΟΥΝ! Οι ρεφερι ασκούν ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ σαν μεγάλοι άρχοντες και όσοι τους αφβισβητουν…ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ!

3 – Η παράταση των πλέι-οφ ΝΒΑ για χρήματα!

4 – Η λοταρία NBA draft είναι μια μεγάλη…απάτη. Μια από τις πιο αξιοσημείωτες περιπτώσεις ήταν κατά τη διάρκεια του draft NBA του 1985, οπότε η πρώτη τότε επιλογή ήταν ο κο Patrick Ewing. Δείτε το δεύτερο παρακάτω βίντεο για του λόγου το αληθές και…ΦΡΙΞΤΕ!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ τον κ Jack Wagner όπου…ΔΙΠΛΩΝΕΙ (όχι τσαλακώνει, υπάρχει ΔΙΑΦΟΡΑ!) λιγάκι μία από τις άκρες του φακέλου που περιείχε το όνομα του Patrick Ewing!!! Και ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτός ο φάκελος που έτυχει να διαλέξει Και ήταν αυτό το πολύ φάκελο ότι ο Επίτροπος ΝΒΑ Ντέιβιντ Στέρλινγκ μόλις έτσι συνέβη να επιλέξει!
!!!

5 – Ο εκάστοτε Επίτροπος του ΝΒΑ τυχαίνει να είναι ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ και να ασκεί ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ επι των δρωμένων της Λίγκας!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr