Home Greek News Η μυστική συμφωνία Τιράνων-Άγκυρας: Σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου «οι Αλβανοί θα εισβάλουν στην Ελλάδα»

Η μυστική συμφωνία Τιράνων-Άγκυρας: Σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου «οι Αλβανοί θα εισβάλουν στην Ελλάδα»

by _
0 comment 202 views

Η μυστική συμφωνία Τιράνων-Άγκυρας: Σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου «οι Αλβανοί θα εισβάλουν στην Ελλάδα»


Με αφορμή την επικείμενη συμφωνία οριοθέτησης συνόρων (κατά Κοτζιά) και ΑΟΖ μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας, ένα ντοκουμέντο που περιέχεται στον βιβλίο του πολιτικού Αλέξανδρου Κ. Παπαδόπουλου, «Άπειρος» Χώρα – Ο Αλβανικός Εθνικισμός και ο Οικουμενικός Ελληνισμός», και που κυκλοφόρησε το 1992 δείχνει το γιατί η Αλβανία συμπεριφέρεται ως χώρα δορυφόρος της Τουρκίας και το γιατί μπορεί να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για τον Ελληνισμό.

Έχει μεγάλη σημασία να γίνει ακριβώς γνωστό τι περιέχει η συμφωνία που προωθεί το ΥΠΕΞ με την Αλβανία καθώς η Αλβανία από ιδρύσεώς της σχεδόν έχει ενταχθεί σε ένα είδος συμμαχίας με την Τουρκία προς υπεράσπιση από κοινού των συμφερόντων τους ενάντια φυσικά στα ελληνικά συμφέροντα

Η Συμφωνία που υπεγράφη το 1922 μυστικώς είναι σε ισχύ όλα τα χρόνια. Μπορεί να ανεστάλει προσωρινώς σε ορισμένα σκέλη της την περίοδο του κομουνιστικού απομονωτισμού, αλλά σε πολύ πιο ισχυρές βάσεις, ενδεχομένως με κάποιες αλλαγές στη διατύπωση, επανήλθε μετά το 1991 και διαιωνίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/713600_i-mystiki-symfonia-tiranon-agkyras-se-periptosi

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr