Home Greek News Ιδού το πρακτοράκι του Ερντογάν Majeed Kamal που εξοπλίζει τον…ISIS…!!!

Ιδού το πρακτοράκι του Ερντογάν Majeed Kamal που εξοπλίζει τον…ISIS…!!!

by _
0 comment 140 views

Ιδού το πρακτοράκι του Ερντογάν Majeed Kamal που εξοπλίζει τον…ISIS…!!!

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Το ακόλουθο άρθρο το είχαμε βγάλει πρίν από 4,5 χρόνια και είναι ΕΠΙΚΑΙΡΟ όσο ποτέ διότι τόσο η Τουρκία όσο κι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ ΔΕΝ έχουν πάψει ΠΟΤΕ να υποστηρίζουν τον ISIS!!!

Διαβάστε επίσης »» ΒΟΜΒΑ: Ο ηγέτης του ISIS είναι ΕΒΡΑΙΟΣ & ΠΡΑΚΤΩΡ της ισραηλινής Μοσάντ!!! Ο μέντωρ του Τράμπ, ο μέγας ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΦΙΟΣΟΣ ΡΟΪ ΚΟΝ, πρωτο-ίδρυσε τη Μοσάντ!!!


Αποκλειστική Έκθεση: Γυρίζουν μπούμερανγκ οι κατηγορίες των ΗΠΑ κατά της Συρίας • της Veterans Today

***For English click here***


Αποκλειστική Έκθεση: Γυρίζουν μπούμερανγκ οι κατηγορίες των ΗΠΑ κατά της Συρίας 
-του κ. Gorden Duff, Αρχισυντάκτης του Veterans Today
Μετάφρασις του Ιωαν. Κουντούρη

Και το Ιρακ αποδεικνύει μάλιστα ότι υποβοηθάει την ISIS η Αμερική, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενέδρων “Black Ops” (μαύρων μυστικών αποστολών) εναντίον του ιρακινού στρατού…

~

Αυτό το βίντεο (στα αραβικά με υπότιτλους) εδώ δείχνει έναν αιχμάλωτο της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS να περιγράφει πώς προμηθεύει πάλι τον ISIS με τα τρόφιμα και τα όπλα η Αμερική.
Ο λογαριασμός «Twitter» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει κατηγορήσει σήμερα τη Συρία για τη χρήσιν αεροπορικών επιδρομών για να υποστηρίξει τις κινήσεις του ISIS ενάντια σε άλλες ομαδες “ανταρτών” γύρω από την πόλη Χαλέπι.  Πάνω από 200.000 Σύριοι έχουν σκοτωθεί από την ISIS κατά τη διάρκεια της διαμάχης που διαρκεί σχεδόν 4 χρόνια τώρα, συμπεριλαμβανομένων 35.000 Συρίων στρατιωτικών, οι οποίοι έχασαν τις ζωές τους πολεμώντας κατά κύριο λόγο τις δυνάμεις της ISIS και του Al Nusra.
Αλλά υπάρχουν και άλλες σημαντικές αναφορές που δεν θα μεταφέρει ο δυτικός Τύπος, εκείνες που περιγράφουν τον ανεφοδιασμό του ISIS από την Τουρκία και τις ΗΠΑ. Η πρώτη μας ματιά σε αυτό θα είναι η ιστορία του γιου ενος υψηλόβαθμου σύμβουλου του Ερντογάν, ένας λοχαγός των μυστικών πληροφοριών της Τουρκίας, ένας πιλότος ονόματι Majeed Καμάλ. Την περασμένη εβδομάδα, o Καμάλ ήταν με τον Αλ Nusra στο Χαλέπι, σήμερα είναι στη Raqaa με τον ISIS.
Αυτή είναι η φωτογραφία του, που προέρχεται αποκλειστικά για την Veterans Today από πηγές μυστικών πληροφοριών προερχόμενες από το εσωτερικό της Συρίας:
Ο Τούρκος λοχαγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, Majeed Kamal, με την ISIS μέσ’ στην Συρία (αποκλειστική φώτο του Veterans Today )
Ο λοχαγός Majeed Kamal παραδίδει τακτικά στη Συρία αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι ιατρικός εξοπλισμός. Ωστόσο, αυτό που παραδίδει ο ιδίος στην πραγματικότηα είναι στρατιωτικός εξοπλισμός, πύραυλοι, όλμους και πυρομαχικά, γιατί η πραγματική δουλειά του είναι να μεταφέρει υλικοτεχνικό ανεφοδιασμό στις μονάδες του ISIS που λειτουργούν ενάντια στις δυνάμεις του Συρίων και των Κούρδων.
Η παρακάτω φωτογραφία είναι του λοχαγού Majeed Kamal δίπλα σε αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών της Αλ Νούσρα.
**Διαβάστε περισσότερο εδώ**

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr