Home Greek News ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Τραμπ: Νεκρός ΚΑΙ ο διάδοχος του Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, Αμπντουλάχ Καρντάς

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Τραμπ: Νεκρός ΚΑΙ ο διάδοχος του Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, Αμπντουλάχ Καρντάς

by _
0 comment 271 views

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Τραμπ: Νεκρός ΚΑΙ ο διάδοχος του Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, Αμπντουλάχ Καρντάς


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» –

Συνεχίζει να ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ο αρχι-ΨΕΥΤΑΡΑΣ του κόσμου τούτου Ντόναλντ…ΝΤΑΚ, που κάνει την…ΠΑΠΙΑ όσον αφορά αυτήν την αεί συνεχιζόμενη…ΑΠΑΤΗ περι των ΔΗΘΕΝ «θανάτων» των ηγετών του ISIS που εκτελεί το βαθύ κράτος των ΗΠΑ (με την μαριονέτα του Ντόναλντ Τράμπ) εις βάρος της Συρίας και των λαών της Γής, γιατί παίζεται εδώ μια συγκεκριμένη και…ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δηλαδή, ΣΤΗΝΟΥΝ…ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ τους «θανάτους» αυτών των ηγετών γιατί πάνε τώρα να…ΚΛΕΒΟΥΝ τα πετρέλαια της Συρίας αλλά το ΨΕΥΤΟ-αφήγημα του ISIS ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ νεκρό, διότι σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες γνωστών σάιτ ειδήσεων καθώς και των ίδιων των Ρώδων, τον ISIS θα τον…ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΟΥΝ εκ της στάχτης γιατί σύμφωνα με το μεγάλο αμερικανικό σάιτ μυστικών πληροφοριών Veterns Today…

Αυτό που πραγματικά βλέπουμε είναι κάτι πολύ πιο απειλητικό. Βλέπετε, όταν το Ιράκ «σπρώχνεται» σε έναν εμφύλιο πόλεμο και αυτό είναι που γίνεται τώρα, ενορχηστρωμένο από την ελεγχόμενη από το Ισραήλ Βόρεια Συρία ή όπως αποκαλείται, η κουρδική περιφερειακή κυβέρνηση στο Erbil, συντονισμένη με τις δυνάμεις των ΗΠΑ στο εσωτερικό του Ιράκ και της Συρίας , δημιουργείται ένας νέος ISIS για να δικαιολογήσει περισσότερα αμερικανικά στρατεύματα στο εσωτερικό του Ιράκ.

Εδώ για περισσότερα >> https://www.veteranstoday.com/2019/10/28/exclusive-russia-says-bagdadi-killing-faked-by-us-part-of-new-move-against-the-region-by-deep-state/

Για ΟΛΗ την αλήθεια για τον ISIS και τον…ΕΒΡΑΙΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ, ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ, που μόνο «νεκρός» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και αυτό το λένε τόσο οι Ρώσοι όσο και τα ίδια τα…ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, διαβάστε και το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο «ΒΟΜΒΑ: Ο ηγέτης του ISIS είναι ΕΒΡΑΙΟΣ & ΠΡΑΚΤΩΡ της Μοσάντ! Ο μέντωρ του Τράμπ ίδρυσε τη Μοσάντ!». 


Νεκρός είναι και ο διάδοχος του επικεφαλής του ISIS Αμπου Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, όπως έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στο twitter.

Σύμφωνα με τον Τραμπ, ο διάδοχος του Μπαγκντάντι εξουδετερώθηκε από τον αμερικανικό στρατό.

«Μόλις επιβεβαίωσα ότι ο νούμερο ένα διάδοχος του Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι εξουδετερώθηκε από τον αμερικανικό στρατό. Κατά πάσα πιθανότητα θα έπαιρνε τη θέση του ως επικεφαλής – Τώρα είναι επίσης νεκρός!», έγραψε ο Τραμπ χαρακτηριστικά.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο χθεσινό δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Newsweek, ανέφερε ότι ο ίδιος ο αλ Μπαγκντάντι είχε επιλέξει τον Αύγουστο τον Αμπντουλάχ Καρντάς για να διαχειρίζεται τις «μουσουλμανικές υποθέσεις» της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η ανακοίνωση αυτή είχε κυκλοφορήσει μέσω του «πρακτορείου» των τζιχαντιστών Amaq.

Ελάχιστες πληροφορίες είναι γνωστές για τον Καρντάς, έναν πρώην στρατιωτικό που κάποτε υπηρετούσε τον Σαντάμ Χουσεΐν.


ΠΗΓΗ >> https://www.cnn.gr/news/kosmos

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr