Home Greek News ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ: ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!!

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ: ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!!

by _
0 comment 647 views

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ: ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!!


Η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ έχει αγιοποιήσει την Μελίνα, ενώ όλοι οι παλαιοί Αθηναίοι γνωρίζουν ότι επρόκειτο για μια εταίρα ολκής που δεν είχε καταφέρει να τελειώσει ούτε το Παλαιό Γυμνάσιο. Ο Ζάχος Χατζηφωτίου (γεννήθηκε το 1922) που ξέρει τα πράγματα από πρώτο χέρι, στο πρώτο του βιβλίο («Τα εν οίκω, εν δήμω») που κυκλοφόρησε το 1975, γράφει για μια πασίγνωστη και διεθνούς φήμης Ελληνίδα ηθοποιό που επί Κατοχής είχε κοιμηθεί με εκατοντάδες Ιταλούς και Γερμανούς αξιωματικούς!
Σε αυτές ακριβώς τις δραστηριότητες της Μελινάρας αναφέρεται η Ροζίτα. Μιλάμε για σέξ επί πληρωμή με την Κατακτητή, ενώ ήταν παντρεμένη με τον πάμπλουτο Παναγή Χαροκόπο. Αυτοί που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, μας βεβαιώνουν πως έτσι έμαθε Ξένες Γλώσσες επί Κατοχής η Μελίνα. Έτσι εξηγείται και η Αριστεροποίηση της Μερκούραινας μετά τον Πόλεμο, προκειμένου να ξεπλύνει το Βασιλικό παρελθόν της Οικογενείας της και τις δικές της επιδόσεις με τους Φασίστες και Ναζί αξιωματικούς. Μη ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο θείος της Μελινάρας, Γεώργιος Μερκούρης, ήταν ο Ιδρυτής και Αρχηγός του «Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος» λίγο πρίν τον Πόλεμο, ενώ χρημάτισε και Διοικητής της Εθνικής Τραπέζης επί Κατοχής. Με τέτοιους συγγενείς και τέτοια προσωπική ροπή προς τους Ιταλογερμαναράδες επιβήτορες ,είναι λογικό που η Μελίνα εξελίχθηκε σε Ιέρεια του Σοσιαλισμού, προκειμένου να ξεπλύνει το παρελθόν της.
Κι έχουν το θράσος μερικοί σοσιαλιστές να καταγγέλλουν την Τζούλια Αλεξανδράτου ως πορνοστάρ και εκδιδόμενη επί χρήμασι. Ρε παιδιά, η Μελινάρα σας ήταν πολύ χειρότερη από την Τζούλια, αλλά σήμερα (16 μόλις χρόνια μετά τον θάνατό της) θεωρείται ως η μεγαλύτερη Ελληνίδα του 20ού Αιώνος! Βάρδα μην ανοίξει το στόμα της η Ροζίτα Σώκου… Τζούλια, έχεις ελπίδες κι εσύ να γίνεις η μεγαλύτερη Ελληνίδα του 21ου Αιώνος, αν βρείς τον κατάλληλο Εβραίο να σε προωθήσει, όπως βρήκε η Μελινάρα τον Ζύλ Ντασσέν..

Πηγή του άρθρου >> https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=270208&cid=122 / Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011, 11:02


Διαβάστε τώρα το ακόλουθο άρθρο που είχαμε βγάλει πρίν από 4 μήνες περίπου που αφορά και την Μερκούρ…


Χριστόδουλος: Παιδιά μου να αγαπάτε το Χριστό και τη Πατρίδα μας! Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr