Home Greek News Για τα τάγματα εφόδου του ΚΚ€ θα μιλήσει κανείς;

Για τα τάγματα εφόδου του ΚΚ€ θα μιλήσει κανείς;

by _
0 comment 258 views

Για τα τάγματα εφόδου του ΚΚ€ θα μιλήσει κανείς;


Εκτεταμένα επεισόδια προκάλεσαν για ακόμη μια φορά χθες οι τραμπούκοι του ΚΚΕ στο κέντρο της Αθήνας. Κατά την διάρκεια της πορείας των μπολσεβίκων τα “καλόπαιδα” του ΠΑΜΕ στο ύψος του αγάλματος του Τρούμαν επιτέθηκαν με λύσσα στις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Οι αστυνομικοί έγιναν για πολλοστή φορά “σάκος του μποξ” για τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος και κανείς δεν είπε του μία λέξη! Σύλληψη φυσικά καμία, καθώς οι τραμπούκοι του ΚΚΕ έχουν το ακαταδίωκτο, ιδιαίτερα από τις δουλικές κυβερνήσεις της ψευτοδεξιάς που “τιμά τους αγώνες της αριστεράς“.

24 ώρες έχουν περάσει που οι μπολσεβίκοι τα έκαναν γυαλιά – καρφιά και ούτε μία καταδίκη από συνδικαλιστές, κόμματα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Αν στην θέση τους ήταν Χρυσαυγίτες; Πιθανότατα δεν θα γραφόταν αυτό το κείμενο, καθώς οι νέες διώξεις και οι Χρυσαυγιάδες θα είχαν φτάσει στο ζενίθ!


Πηγή >> http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/gia-ta-tagmata-efodou-tou-kk-tha-milhsei-kaneis

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr