Home Greek News Αναπάντητη η ερώτηση της Ελληνικής Λύσης για τους αλβανικής καταγωγής υπηρετούντες στον στρατό

Αναπάντητη η ερώτηση της Ελληνικής Λύσης για τους αλβανικής καταγωγής υπηρετούντες στον στρατό

by _
0 comment 147 views

Αναπάντητη η ερώτηση της Ελληνικής Λύσης για τους αλβανικής καταγωγής υπηρετούντες στον στρατό

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019, 14:35


Η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:

«Σε πλήρη και  αδικαιολόγητη άρνηση να παράσχει στοιχεία περί του ακριβούς αριθμού ανδρών αλβανικής καταγωγής που έχουν μέχρι σήμερα υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό προέβη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος, μέσω της απάντησής του στη σχετική ερώτηση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης κ. Βελόπουλου.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ  έθεσε το σχετικό ερώτημα με αφορμή τις γνωστές σε όλους φωτογραφίες νεαρών ανδρών, ενδεδυμένων με την ελληνική στρατιωτική στολή να σχηματίζουν με τα χέρια τους το έμβλημα της ελληνικής σημαίας.

Ο  Υφυπουργός  Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, αρκέστηκε να κάνει μια απλή αναφορά του σχετικού νόμου, αποφεύγοντας όμως την ουσία της ερώτησης με το αιτιολογικό της διαβάθμισης.

Η Κυβέρνηση επιλέγει σε ένα μείζονος σημασίας εθνικό θέμα, που δικαιούται ο ελληνικός λαός να γνωρίζει, να απαντήσει … ‘’χωρίς απάντηση’’. Πολύ φοβούμαστε ότι η επικαλούμενη ΄΄διαβάθμιση’’ υποκρύπτει   … ‘’υποβάθμιση’’ του δυναμικού του ελληνικού στρατού».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019, 14:40

https://www.zougla.gr/politiki/article/anapantiti-i-erotisi-tis-elinikis-lisis-gia-tous-alvanikis-katagogis-ipiretountes-ston-strato

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr