Home Greek News Νέα ήττα Τζόνσον: «Πέρασε» ο νόμος που αποκλείει το Brexit χωρίς συμφωνία

Νέα ήττα Τζόνσον: «Πέρασε» ο νόμος που αποκλείει το Brexit χωρίς συμφωνία

by _
0 comment 130 views

Νέα ήττα Τζόνσον: «Πέρασε» ο νόμος που αποκλείει το Brexit χωρίς συμφωνία

Βασίλης Δαλιάνης
04/09/2019, 19:30


Δείτε live εικόνα από τη Βουλή των Κοινοτήτων – Με 329 ψήφους υπέρ και 300 κατά οι βουλευτές αποφάσισαν ενάντια στη θέληση του Βρετανού πρωθυπουργού – Αναμένονται οι επόμενες κινήσεις του

Δεύτερη ήττα μέσα σε 24 ώρες υπέστη ο πρωθυπουργος του Ηνωμενου Βασίλειου Μπόρις Τζόνσονκαθώς τα μέλη της Βουλής των Κοινωτητων υπερψήφισαν την πρόταση νόμου που καθιστά αδύνατη την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία.

Οι Βρετανοί βουλευτές αποφάσισαν να πάρουν στα χέρια τους τη διαδικασία εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ αναγκάζοντας την οποία κυβέρνηση της χώρας να επιλέξει συμβιβασμό και όχι ρήξη με τις Βρυξέλλες.

Οι Βρετανοί βουλευτές υπερψήφισαν το νομοσχέδιο που αποκλείει την άτακτη έξοδο της χώρας από την ΕΕ με 329 ψύφους υπέρ και 300 κατά, γεγονός που σημαίνει ότι ο Τζόνσον «έχασε» ακόμα έναν βουλευτή του σε σχέση με την πρώτη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία.

Αυτό ήταν το πρώτο στάδιο της ψηφοφορίας, κατά την οποία εγκρίθηκε το νομοσχέδιο κατ’ αρχήν, ενώ η δεύτερη και πιο σημαντική θα ξεκινήσει στις 7 τοπική ώρα (9 ώρα Ελλάδος).

Δείτε ζωντανά εικόνα από τη Βουλή των Κοινοτήτων:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr