Home ΗΠΑ ΣΟΚ: Αριστεροί τρομοκράτες της Antifa (που είναι & στην Ελλάδα) χτυπάνε μικρά κορίτσια σε συλλαλητήριο στο Πόρτλαν!τ

ΣΟΚ: Αριστεροί τρομοκράτες της Antifa (που είναι & στην Ελλάδα) χτυπάνε μικρά κορίτσια σε συλλαλητήριο στο Πόρτλαν!τ

by _
0 comment 226 views

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Αριστεροί τρομοκράτες της Antifa (που δρούν και στην ΕΛΛΑΔΑ) επιτίθενται σε μικρά κορίτσια στο μεγάλο συλλαλητήριο “End Domestic Terrorism” στο Πόρτλαν του Όρεγκον…!!!


Εικόναες γκραφίτι της Antifa στον Χολαργό!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το Fox News, Ο δήμαρχος του Πόρλαντ δήλωσε το βράδυ του Σαββάτου ότι η πόλη του απέγυγε το “χειρότερο σενάριο” αφού τα μέλη και ακροδεξιών αλλά και ακροαριστερών ομόδων, όπως της Antifa (Αντίφα), πραγματοποίησαν διαδηλώσεις-μονομαχίες στο κέντρο της πόλης που κράτησαν επί ώρες.

Σύμφωνα με το InfoWars.com, ο πρώην συνάδελφος του δημοσιογράφου Άλεχ Τζόους, Τζό Μπίγκς (Joe Biggs), διεξήγαγε το συλλαλητήριο με τους χιλιάδους οπαδούς του για να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την αριστερο-τρομοκρατική οργάνωση Αντίφα ότι δεν θα ανέχονται πλέον τις τρομοκρατικές δραστηριότητές του, κτλ.

Μην ξεχναμε πως η Αντίφα είναι δημιούργημα του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ και ότι υποστηρίζει κι ΆΛΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ εκεί έξω όπως ο ….ISIS!!!

Στο ακόλουθο βίντεο, ο Alex Jones συνοδεύεται από τον απόστρατο των ΕΔ των ΗΠΑ Joe Biggs για να συζητήσει πώς πήγε το Συλλαλητήριό του “End Domestic Terrorism” (Τέρμα στην Εγχώρια Τρομοκρατία) στο Πόρτλαντ του Όρεγκον το Σάββατο, αφού η Antifa διέφυγε από την αστυνομία και επιτέθηκε σε ειρηνικούς διαδηλωτές. Επιπλέον, οι New York Times έχουν ένα πρόβλημα αξιοπιστίας μετά από διαρροή εγγράφων αποκαλύπτουν την αληθινή πολιτική ατζέντα τους.

Στο ακόλουθο βίντεο του Infowars, βλέπουμε τις “ακτιβιστές” της ακροδεξιάς ομάδος Αντίφα να επιτίθενται ακόμη και σε…ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! …


Alex Jones is joined by veteran Joe Biggs to discuss how his “End Domestic Terrorism” rally went in Portland, Oregon on Saturday after Antifa evaded police and attacked peaceful demonstrators. Plus, the New York Times has a credibility problem after leaked documents reveal their true political agenda.

RELATED: ANTIFA ATTACKS LITTLE GIRL AND HER FATHER

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr