Home ΗΠΑ ΙΔΟΥ το δόλιο σχέδιο του βαθέος κράτος για την κατάσχεση των όπλων των Αμερικανών πολιτών βάσει των ψεύτικων πυροβολισμών!

ΙΔΟΥ το δόλιο σχέδιο του βαθέος κράτος για την κατάσχεση των όπλων των Αμερικανών πολιτών βάσει των ψεύτικων πυροβολισμών!

by _
0 comment 149 views

ΙΔΟΥ το δόλιο σχέδιο του βαθέος κράτος για την κατάσχεση των όπλων των Αμερικανών πολιτών βάσει των ψεύτικων πυροβολισμών εκεί..!!!


Διαβάστε τα παρακάτω αποκλειστικά μας άρθρα που εκθέτουν τις προσπάθειες του βαθέος κράτος στην Αμερική, συναινέσει της κυβερνήσεως του Τράμπ που το…ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ, για την πλήρη κατάσχεση των…ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, που τα κατέχουν ΝΟΜΙΜΩΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ «ΠΥΡΟΒΟΛΟΣΜΟΥΣ» εκεί….

ΣΟΚ: Αστυνομικοί στο «πυροβολισμό» της Φιλαδέλφειας βάζουν αίμα ΨΕΥΤΙΚΟ πάνω τους! Είναι κι αυτό ΣΤΗΜΕΝΟ!

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΑ το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ. “Μακελειό” στο Ελ Πάσο: Είκοσι “νεκροί”. Οι Ρότσιλντ πούλησαν τις μετοχές τους στο WALMART μέρες ΠΡΙΝ!

Πρ. πράκτωρ της CIA: Οι πυροβολισμοί στις ΗΠΑ είναι FAKE. Τους κάναμε κι εμείς. Δεν υπάρχουν ούτε νεκροι.

Kοροϊδεύουν τον κόσμο: Ο Σκοπευτής της Καλιφόρνια ήταν κι ο σκοπευτής του Ελ Πάσο! Είναι ΟΛΑ FAKE!

ΒΟΜΒΑ: ΝΕΚΡΟΣ εδώ και…5 ΧΡΟΝΙΑ ο δήθεν «σκοπευτής» του Ντέιτον! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ!

Διαβάστε επίσης τι είχαμε δημοσιεύσει πριν σχεδόν δύο χρόνια για τις…ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ που έκαμνε τότε για ολα τα προαναφερθέντα ο ίδιος ο πρόεδρος…ΤΡΑΜ!!!….

Σοκ: Ενεργοποιεί το μυστικό πρόγραμμα «Η Συνοχή της Κυβέρνησης» ο Τράμπ που οδηγεί σε…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ στις ΗΠΑ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr