Home Greek News Παναγιώταρος για Βελόπουλο: » O κομπογιαννίτης της φαλάκρας, το 2014 μας παρακαλούσε να έρθει στη Χρυσή Αυγή. Τότε δεν ήμασταν ναζί»

Παναγιώταρος για Βελόπουλο: » O κομπογιαννίτης της φαλάκρας, το 2014 μας παρακαλούσε να έρθει στη Χρυσή Αυγή. Τότε δεν ήμασταν ναζί»

by _
0 comment 159 views

Παναγιώταρος για Βελόπουλο: » O κομπογιαννίτης της φαλάκρας, το 2014 μας παρακαλούσε να έρθει στη Χρυσή Αυγή. Τότε δεν ήμασταν ναζί»

Ο Ηλίας Παναγιώταρος υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα pronews.gr για τις επερχόμενες εκλογές. Ανάμεσα στις ερωτήσεις υπήρξαν και μερικές που αφορούσαν τον Κυριάκο Βελόπουλο. Η απάντηση του κ. Παναγιώταρου έχουν ενδιαφέρον. Διαβάστε το απόσπασμα:

Έχετε χαρακτηρίσει τον Κ.Βελόπουλο ως ένα «τηλεκομπογιαννίτη που παρακαλούσε να έρθει στην Χρυσή Αυγή».  Επιμένετε σε αυτή τη θέση σας και πως κρίνετε την επίδοσή του στις ευρωεκλογές;

«Δεν είναι θέμα επιμονής. Είναι η αλήθεια. Ο χρόνος, ο τόπος και το αντικείμενο συζήτησης υπάρχουν. Τότε, τον χειμώνα του 2014, που ήθελε να κατέβει μαζί μας και οι συζητήσεις περιστρέφονταν κυρίως για τον νομό Κοζάνης δεν ήμασταν “ναζί”…

Εις ότι αφορά την επίδοσή τους στις Ευρωεκλογές, πρέπει να θεωρηθεί επιτυχία.

Ξέρετε τι είναι να έχει ψηφίσει το 1ο και επαχθέστερο όλων Μνημόνιο, να πουλάς “χειρόγραφες” επιστολές του Ιησού, να πουλάς το φάρμακο για την τριχόπτωση και από τότε που άρχισες να το πουλάς να έχεις δραματική μείωση του τριχωτού της κεφαλής σου, να ισχυρίζεσαι και να πουλάς το γιατρικό για το Αλτσχάιμερ κλπ. κλπ. και να παίρνεις 4% του εκλογικού σώματος; Δεν είναι απλά επιτυχία, θρίαμβος είναι, και εκλογικός και πρωτίστως επιχειρηματικός.


http://www.makeleio.gr/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr