Home Greek News Δολοφονία Γραικού: Πώς βρήκαν το πτώμα του επιχειρηματία – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Δολοφονία Γραικού: Πώς βρήκαν το πτώμα του επιχειρηματία – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

by _
0 comment 157 views

Δολοφονία Γραικού: Πώς βρήκαν το πτώμα του επιχειρηματία – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία…

NEWSROOM 31.5.2019 | 14:04 Πηγή: www.lifo.gr


Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία σε συνέντευξη τύπου…

Όπως εξήγησε εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, από τον Νοέμβριο του 2016 οι έρευνες για την αναζήτηση του αγνοούμενου επιχειρηματία συνεχίζονταν χωρίς διακοπή και, αφού «σάρωσαν» την ύπαιθρο αναζητώντας το πτώμα, οι αξιωματικοί ζήτησαν τη βοήθεια του ΑΠΘ.   Άλυτο παρέμενε και το αίνιγμα του εξαφανισμένου αγροτικού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο επιχειρηματίας την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του. Τελικά η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε τη συνεργασία της ομάδας του καθηγητή Γεωφυσικής και διευθυντή του Εργαστηρίου Εφηρμοσμένης Γεωφυσικής του ΑΠΘ, Γρηγόρη Τσόκα (ο ίδιος είχε αναλάβει και τη σάρωση στο υπέδαφος του λόφου Καστά στον τύμβο της Αμφίπολης).

Η επιστημονική ομάδα, στην οποία μετείχαν επίσης ο καθηγητής Δημήτρης Φάταλας και τρεις διδάκτορες οι Αλέξανδρος Σταμπολίδης, Νεκταρία Διαμαντή και Ηλίας Φήκας, υπέδειξε τα δύο πιθανότερα σημεία για νέα ευρήματα. Στο πρώτο βρέθηκαν μόνο παλιοσίδερα αλλά στη συνέχεια η ανασκαφή έφερε στο φως το αυτοκίνητο του 59χρονου και το πτώμα του.

Διαβάστε τη συνέχεια από τη πηγή εδώ: www.lifo.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr