Home Greek News Ο K.Καραμανλής – επιτέλους – μίλησε: «Ολοι στο πλευρό του Κ.Μητσοτάκη για μία καθαρή νίκη»! Για την «Πυθία» όμως ούτε λέξη…!!!

Ο K.Καραμανλής – επιτέλους – μίλησε: «Ολοι στο πλευρό του Κ.Μητσοτάκη για μία καθαρή νίκη»! Για την «Πυθία» όμως ούτε λέξη…!!!

by _
0 comment 169 views

Ο K.Καραμανλής – επιτέλους – μίλησε: «Ολοι στο πλευρό του Κ.Μητσοτάκη για μία καθαρή νίκη». Για την «Πυθία» όμως ούτε λέξη…!!!

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Ωραία όλα αυτά κύριε Καραμανλή… Τα ασπαζόμαστε και τα σεβόμαστε… Αλλά πείτε μας όμως τι έγινε και με την υπόθεση «Πυθία»…;;; Γιατί δεν μιλάτε που η κυβέρνηση Τσίπρα την «έπνιξε» κατ´ εντολή των αμερικανών…;;;


Ο K.Καραμανλής – επιτέλους – μίλησε: «Ολοι στο πλευρό του Κ.Μητσοτάκη για μία καθαρή νίκη» (βίντεο)

Επιτέλους ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής μίλησε προσερχόμενος στην κεντρική προεκλογική ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι.

Στη δήλωση του έδωσε έμφαση στην κοινωνική δικαιοσύνη και τα εθνικά θέματα, ενώ αναφέρθηκε ονομαστικά στον πρόεδρο της ΝΔ και στο στόχο της καθαρής νίκης για πολιτική αλλαγή.

Αναλυτικά η δήλωση του Κ.Καραμανλή:

“Είμαστε όλοι εδώ, συστρατευμένοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην τελική ευθεία για μια καθαρή νίκη.

Μια νίκη που οδηγεί στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα” δήλωσε ο κ.Καραμανλής.

“Ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση.

Χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις, κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα για τους μη ευνοημένους.

Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον χειρισμό των εθνικών υποθέσεων, ειδικά σε μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας στην περιοχή” πρόσθεσε και κατέληξε πως:

“Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξη μας, η Ν.Δ., μπορεί να διασφαλίσει.”  

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr