Home Greek News Ξεσπά η Δούρου για το Μάτι και την Μάνδρα: “Εχω ένα συναίσθημα θλίψης”

Ξεσπά η Δούρου για το Μάτι και την Μάνδρα: “Εχω ένα συναίσθημα θλίψης”

by _
0 comment 141 views

Ξεσπά η Δούρου για το Μάτι και την Μάνδρα: “Εχω ένα συναίσθημα θλίψης”

«Υπάρχει ένα συνεχές συναίσθημα θλίψης που δεν μ’ άφησε και δεν νομίζω να με αφήσει ποτέ», ανέφερε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σε συνέντευξή της στο Euronews, όταν ρωτήθηκε για τις δύο τραγωδίες σε Μάνδρα και Μάτι.

«Δεν περιγράφεται με λόγια» συνέχισε η Ρένα Δούρου, προσθέτοντας στο γεγονός αυτό και «την προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη και των συνυποψηφίων» της «να εκμεταλλευτούν τους θανάτους και την καταστροφή προκειμένου να φέρουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα στην κάλπη».

«Δεν θέλω να κριθώ από την εμπειρία των 4,5 ετών, θέλω να κριθώ από τα έργα όπως αυτό εδώ», λέει από τον χώρο του Φαληρικού Όρμου, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Έργο, συνεχίζει, για το οποίο «είμαστε υπερήφανοι καθώς επί 14 χρόνια ήταν στα εγκαταλελειμμένα ολυμπιακά ακίνητα και πάνω από 45 χρόνια απέκλειε τους συμπολίτες μας από το παράλιο αττικό μέτωπο».

http://arouraios.gr/2019/04/ksespa-i-dourou-gia-to-mati-kai-tin-mandra/?fbclid=IwAR0-HwTuvQxLNEj4aX2dagd0vfaPc4ZbWYp5NpbOMfSzi65KBz7JwDLgaVY

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr