Home Greek News Ξἐσπασε πυρκαγιά στο Τζαμί Αλ-Άκσα στην Ιερουσαλήμ την ίδια ώρα που φλόγες κατέστρεφαν τον ναό της Παναγίας των Παρισίων!

Ξἐσπασε πυρκαγιά στο Τζαμί Αλ-Άκσα στην Ιερουσαλήμ την ίδια ώρα που φλόγες κατέστρεφαν τον ναό της Παναγίας των Παρισίων!

by _
0 comment 175 views

Ξέσπασε πυρκαγιά στο συγκρότημα του μεγάλου Τζαμιού Αλ-Άκσα στην Ιερουσαλήμ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ που φλόγες κατέστρεφαν τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων!!!

ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ, Ή ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ «ΦΙΛΟΙ» ΜΑΣ ΟΙ Περι…ΟΥΣΤιοι του «θεού»;;;…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 16 Απριλ, 2019 | 09:20πμ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Βρε, βρε, βρεεεεεεεεεε….

Δείτε κάτι…«ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ» φίλες και φίλοι. Κι αν πιστεύετε στις «συμπτώσεις», τότε…ΠΑΕΙ η κάθε υγιής σκέψη διότι αυτό που πρόκειται να σας αποκαλύψω απαιτεί ακριβώς ΑΥΤΟ: ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ.

Στο παρακάτω άρθρο του μεγάλου περιοδικού NewsWeek, διαβάζουμε κάτι που θα δίνει μεγάλη τροφή στους λεγομένους….«ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ» εκεί έξω…ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ. Διαβάστε το και μετά επιστρέφουμε…

Μια πυρκαγιά ξέσπασε στο σεβαστό συγκρότημα του Τζαμιού Αλ-Άκσα στην Ιερουσαλήμ ακριβώς την ίδια ώρα που φλόγες κατέστρεφαν τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων στο Παρίσι.

Πλάνα που δείχνει ότι ο καπνός και η φωτιά αναδύονται από την οροφή μιας δομής γνωστής ως το Δωμάτιο Προσευχής Marwani ή η Σταμίλια του Σολομώντα, προβάλλονταν στα δίκυα κοινωνικής δικτύωσης.  Το Πρακτορείο Ειδήσεων της Παλαιστίνης (The Palestine News Agency), το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Παλαιστινιακής Εθνικής Αρχής, παρέθεσαν τα λόγια ενός φρουρού ότι δήλωσε τη Δευτέρα ότι «η φωτιά ξέσπασε στο δωμάτιο του φρουρού έξω από την οροφή του θαλάμου προσευχής Marwani και η πυροσβεστική υπηρεσία του ισλαμικού Waqf χειρίστηκε το θέμα επιτυχώς.”

Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές κατά τη διάρκεια της μικρής φωτιάς.

Οι ειδήσεις σχετικά με το περιστατικό στο τζαμί Al-Aqsa, ο τρίτος ιερότερος τόπος στο Ισλάμ και το επίκεντρο της συνεχιζόμενης αραβο-ισραηλινής σύγκρουσης, επισκιάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από μια πολύ μεγαλύτερη φλόγα που κατέκλυζε ταυτόχρονα τον καθεδρικό της Notre Dame (της Παναγιάς των Παρισίων). Δεν υπήρχαν ενδείξεις για σύνδεση μεταξύ των δύο πυρκαγιών.

Το πρακτορείο ειδήσεων της Παλαιστίνης ανέφερε ότι το γραφείο του Παλαιστινίου Προέδρου Μαχμούντ Αμπάς εξέφρασε τη βαθιά του λύπη τη Δευτέρα για τη φωτιά που ξέσπασε στον ιστορικό καθεδρικό ναό της Notre Dame στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας του Παρισιού που προκάλεσε την κατάρρευση του πύργου του καθεδρικού ναού.

“Η Προεδρία επιβεβαίωσε την αλληλεγγύη και τη συμπάθειά της με τους φίλους μας στη Γαλλία για το περιστατικό αυτό”, πρόσθεσε η έδρα.

Το Δωμάτιο Προσευχής Marwani βρίσκεται κάτω από τη νοτιοανατολική γωνία του Ναού του όρους (the Temple Mount), γνωστού στους μουσουλμάνους ως Haram al-Sharif, που περιλαμβάνει τόσο το Dome of the Rock (τον Θόλος του Βράχου) όσο και το Al-Aqsa Mosque (το μεγάλο τζαμί εκεί).  Ο Σεΐχ Αζάμ αλ Χάτιμπ, γενικός διευθυντής του Τμήματος Υποθέσεων του Waqf της Ιερουσαλήμ και του Τζαμιού Al-Aqsa, δήλωσε στην τηλεόραση του Al-Mamlaka της Ιορδανίας ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στην αυλή και ότι προκαταρκτικές πληροφορίες υποδήλωναν ότι μπορεί να προκλήθηκε από παραβιάσεις παιδιών στην περιοχή .

Το συγκρότημα στο σύνολό του βρίσκεται στην περιοχή της Παλιάς Πόλεως της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, που καταλήφθηκε αρχικά από την Ιορδανία κατά τη διάρκεια της αραβοϊσραηλινής σύγκρουσης του 1948 που ακολούθησε την ίδρυση του Ισραήλ, αλλά καταλήφθηκε αργότερα από το Ισραήλ κατά τη διάρκεια δεύτερου πολέμου εκεί το 1967. Το Ισραήλ προσάρτησε το σύνολο της πόλης το 1980 σε μια κίνηση που δεν αναγνωρίστηκε από το μεγάλο μέρος της διεθνούς κοινότητας, αν και είχαν χορηγηθεί δικαιώματα στερητικής της ελευθερίας επί των ισλαμικών ιερών τοποθεσιών στην μοναρχία της Ιορδανίας

Σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση, ο Πρόεδρος Donald Trump (Τράμπ) αναγνώρισε το σύνολο της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ τον Δεκέμβριο του 2017, απορρίπτοντας τις ανταγωνιστικές παλαιστινιακές διεκδικήσεις στην πόλη και ανατρέποντας μια ευρεία διεθνή συναίνεση.

Δεν έχουν ακόμη δοθεί επίσημες εξηγήσεις για τις πυρκαγιές της Δευτέρας, αν και τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης πρότειναν ότι η πυρκαγιά στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρησίων μπορεί να σχετίζεται με συνεχείς προσπάθειες ανακαίνισης. 

Ενημέρωση (04/16/19 8:30 π.μ.): Αυτή η ιστορία ενημερώθηκε με αναφορές ότι δεν υπήρξε καμία ζημιά κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς και ότι για να διευκρινιστεί ότι δεν υπήρχε σύνδεση μεταξύ της πυρκαγιάς του τζαμί Al-Aqsa και του ναού του Παρισιού (Notre Dame Cathedral).

Πηγή >> https://www.newsweek.com/notre-dame-fire-aqsa-mosque-1397259

Εχθές, και εν όψει της μεγάλης πυρκαγιάς στον ναό στο Παρίσι, προκάλεσαν μεγάλο σάλο σε όλον τον διεθνή τύπο και το διαδίκτυο αναφορές ότι το επιτελειο του Youtube έκανε το εξής προσβλητικό και… ΠΕΡΙΕΡΓΟ. Όταν οι εκατομμύρια χρήστες του πήγαν να δούν βίντεο στην διεθνή πλατφόρα του για την φωτιά του ναού της Παναγιάς των Παρισιών, είδαν πως, κάτω από το κάθε βίντεο για το ίδιο θέμα, το Youtube είχε βάλει και μια σημείωση (στο πλαίσιο περιγραφής) με σύνδεσμό στα γεγονότα…ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ….9/11, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ, δηλαδή, ΤΗΣ ΕΚΔΕΚΣΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2001…!!! «ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;» είναι το ερώτημα που εχούν αυτή την στιγμή αμέτρητοι άνρθρωποι σε όλο τον κόσμο που έμαθαν για αυτό το…ΧΟΥΝΕΡΙ που επιχείρισε να μας κάνει το Youtube!!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το ρεπορτάζ του FOX NEWS πάνω σε αυτο.

ΔΗΛΑΔΗ, τι έκανε ακριβώς το Youtube και..ΓΙΑΤΙ;;; Σύμφωνα τόσο με τον διεθνή τύπο όσο και με τα πολλά εκατ. χρήστες του, προσπαθούσε το Youtube να ξυπνήσει μνήμες του μεγάλου τρομοκρστικού χτυπήματος της 11ης Σεπτ. σε σχέση με την χθεσινή πυρκαγιά στο Παρίσι και ότι αυτό ήταν και προσβλητικό -για ευνόητους λόγους- και…ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. Αυτό βέβαια, το αρνήθηκε το Youtube ισχυριζόμενο ότι αυτό οφειλόταν σε λάθος στους αλγορίθμούς του και τέτοιες ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΨΕΜΑΤΑ!, γιατί τέτοια «λάθη» ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ έτσι τόσο εύκολα!!! ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, δηλαδή, ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ;;;!!!

Μιλάμε για το ΙΔΙΟ Youtube που προσπαθεί τώρα να λογοκρίνει βίντεο θεωριών συνωμοσίας ενώ είναι το ΊΔΙΟ που κάνει…ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ: Αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει σύνδεσμός μεταξύ της φωτιάς στο Παρίσι και της τρομοκρατικής επιθέσεως της 11ης Σεπτ. του 2001!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;;; Γιατί κάθε φορά που συμβαίνει ένα μεγάλο τρομοκρατικό «χτύπημα» οπουδήποτε στον κόσμο, συνοδεύεται μετά, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, από αναφορές στην…11η Σεπτ. του 2001, είτε άμεσα είτε έμμεσα, από τον τύπο, κυβερνητικά στελέχη διαφόρων κυβερνήσεων, κ.ο.κ. Αυτό συμβαίνει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που συμβαίνει κάτι τέτοιο. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; Γιατί, εν ολίγοις, οι εξουσιατές του κόσμου τούτου προσπαθούν να μας υπενθυμίσουν ότι πίσω από αυτές τις «τρομοκρατικές επιθέσεις», «φωτιές», κτλ.,…ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ γιατί προσπαθούν να μας περάσουν μια ύπουλη ατζέντα, που έχει σχέση με την περαιτέρω εδραίωση αυτού του φαινομένου που λέγεται…Η ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και ότι όλ’ αυτά ξεκίνησαν με το μεγάλου χτύπηπα της11ης Σεπτ. του 2001. Εξ ου οι συνεχείς ανανφορές σε αυτό. ΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ!!!

Και σαν να μην φτάνουν ολ’ αυτά, και μιας και μιλάμε για το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 και για το ΠΟΙΟΙ είναι πίσω από αυτό, υπάρχουν αναφορές ότι πάει τώρα ο πρόεδρος Τράμπ για να κάνει…«ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ» της όλης καταστάσεως με τον ναό της Παναγιών των Παρισίων, όπως είχε κάνει κάποτε μετά το χτύπημα της…11ης Σεπτ. μαζί με τον τότε δήμαρο…ΡΟΥΝΤΙ ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ που έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην…ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ της αλήθειας για το ΠΟΙΟΙ ήταν, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, όπισθεν της μεγαλύτερης τρομοκρατικής επιθέσεως όλων των αιώνων. 

Αλλά μην νομίζετε ότι ήταν ΜΟΝΟ ο Τζουλιάνι που το έκανε αυτό ….

Διαβάστε επίσης όλα όσα έχω γράψει για το χτύπημα της 11ης Σεπτ., ιδιαίτερα για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο πρώην…ΕΒΡΑΙΟΣ ιδιοκτήτης του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου της Νέας Υόρκης, Larry Silverstein, είναι…ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ και ότι ήταν ΚΑΙ Ο SILVERSTEIN, που έπαιξε ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ…ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ–ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΥΣ!!!

Ψάξτε στην μηναχή αναζητήσεως τούτου του ιστολογίου, GreekNewsOnDemand.com, για για το άρθρο με τίτλο «Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, ο Χριστός εγεννήθη όχι στις 25 Δεκ. αλλά στις 11 ΣΕΠΤ. 3 π.Χ.! [ΕΓΓΡΑΦΑ]» και εκεί θα βρείτε ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για του λόγου το αληθές!!!….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr