Home Greek News Μήπως το σύστημα προσπαθεί να κάνει «ηρωίδα» την Γεωργία Μπιτάκου για να εκλεγεί στη Βουλή;;

Μήπως το σύστημα προσπαθεί να κάνει «ηρωίδα» την Γεωργία Μπιτάκου για να εκλεγεί στη Βουλή;;

by _
0 comment 314 views

Εν όψει του χθεσινού άρθρου του σάιτ ProNews.gr για την εντελώς ῾ΑΔΙΚΗ῾ σύλληψη της κας Γεωργίας Μπιτάκου στην Αθήνα από το καθεστώς Τσίπρα, με τις «προληπτικές συλλήψεις» που κάνει πλέον, με τίτλο «Συνέλαβαν για… «υπόνοια διαμαρτυρίας» κατά του Α.Τσίπρα τη νομικό και δημοσιογράφο Γ.Μπιτάκου (upd)» έχουμε τα εξής να σχολιάσουμε για αυτό…

ΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΗΡΩΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…;;;!!!

Το γνωστό πλέον «Σύστημα» του Μαξίμου… Το οποίο Σύστημα εξ´  όσων γνωρίζουμε δεν της άσκησε καμία δίωξη για τα επεισόδια στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας. Επεισόδια που όπως σας είχαμε αποκαλύψει αυτή πρωτοστάτησε… Και που βόλευαν φυσικά πολύ το Μαξίμου γιατί εξ´ αιτίας τους διαλύθηκε το Μέγα Συλλαλητήριο… Έτσι τώρα με μία πολύ «περίεργη» προληπτική προσαγωγή μάλλον της εξαργυρώνουν το  γραμμάτιο με το να την προβάλλουν ως «μορφή» του δήθεν πατριωτικού χώρου του ελεγχόμενου φυσικά από το «Σύστημα» Μαξίμου…!!!

Αυτά που είχαμε γράψει είναι τα εξής…

  1. ΠΟΙΑ “πατριώτισσα” λειτούργησε ως πέμπτη φάλαγγα στο #Συλλαλητήριο; Η #ΓεωργίαΜπιτάκου μήπως;

  2. «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ | #Συλλαλητήριο

Κα Μπιτάκου, ΑΝ είμαστε ΛΑΘΟΣ και σας έχουμε «συκοφσντήσει» ΔΗΜΟΣΙΑ, τότε σας ζητάμε συγνώμη και ελάτε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια της όλης ιστορίας αυτής. Είστε πάντοτε ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr