Home Greek News Η Ελληνίδα της εγκληματικής NASA έγινε η πρώτη Barbie από τη χώρα μας. “ΤΙ ΚΑΛΑ”!!! | #ΕλένηΑντωνιάδου

Η Ελληνίδα της εγκληματικής NASA έγινε η πρώτη Barbie από τη χώρα μας. “ΤΙ ΚΑΛΑ”!!! | #ΕλένηΑντωνιάδου

by _
0 comment 161 views

Ελένη Αντωνιάδου: Η Ελληνίδα της εγκληματικής NASA –της οποίας οι ιδρυτές ήταν όλοι νατζιστές που δολοφόνησαν ένα εκατομμύριο ΕΛΛΗΝΕΣ κατά το Δ.Π.Π.—  έγινε η πρώτη Barbie από τη χώρα μας.

“ΤΙ ΚΑΛΑ”!!! “ΤΙ ΩΡΑΙΑ”!!!

Δηλαδή, για να καταλάβουμε το ΜΕΓΕΘΟΣ αυτής της γελοιότητας, είμαστε όλοι χαρούμενοι πως η συγκεκριμένη κα, η κα Ελένη Αντωνιάδου, γεννημένη στην ΕΛΛΑΔΑ, έχει γίνει η πρώτη Ελληνίδα Μπάρμπι. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Και σαν να μην φτάνουν όλ’ αυτά, τυχαίνει να είναι στέλεχος μιας δήθεν κρατικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, της οποίας οι ιδρυτές ήταν τα απομεινάρια των Νατζιστών!!! Μιλάμε για τους ΙΔΙΟΥΣ Ναζιστές που είχαν σκορπίσει το ΘΑΝΑΤΟ στην Ελλάδα κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και είμαστε…ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ που δουλεύει για αυτούς τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ μια από τους δικούς μας;;;!!!

Ολ’ αυτά έχουν τεκμηριωθεί καλά στα παρακάτω άρθρα μας. Μετά το τέλος του ΔΔΠ, η CIA δημιούργησε μια μυστική αποστολή με την κωδική ονομασία “Operation Paper Clip” (Επιχείρισις του Συνδετήρος) που είχε να κάνει με την μεταφορά των εναπομείναντων Ναζιστών του Χίτλερ στις ΗΠΑ ώστε να εργασθούν πάνω σε ένα από τα πιο απατηλά έργα που έχουν γίνει ποτέ στην Αμερική: την δημιουργία της NASA για την προώθηση της δήθεν «εξερευνήσεως» του δήθεν «Διαστήματος» με βάση το μοντέλο μιας γης σφαιρικής, κ.ο.κ.

Αλλά πρίν από την έλευση των Ναζιστών στην Αμερική, υπήρξαν οι πρωτεργάτες αυτού του έργου εδώ στην Καλιφόρνια όπου μένω εγώ. Ένας από αυτούς ονομαζόταν…ΤΖΑΚ ΠΑΡΣΟΝΣ. Και ποιός ήταν αυτός. Μα…ήταν ο συνάδελφος τόσο του L. Ron Hubbard (του δημιουργού της..ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ) όσο και του…Αλίιστερ Κρόλεϊ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ;;; Και οι τρείς άνηκαν στις τάξεις των Πεφωτισμένων (Ιλλούμινατι) και ήταν και…ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

Ο Πάρσονς θα δημιουργήσει το JPL (Jet Propulsion Laboratory) στην La Canada όπου λειτουργεί σήμερα ώς μεγάλο παρακλάδι της ΝΑΣΑ. 

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ!!!

Διαβάστε τα παρακάτω άρθρα για περισσότερα, ξεκινώντας με αυτό του CNN Greece για αυτήν την «μεγάλη τιμή» για την Ελλάδα μας, και μετά τις δικές μας αποκαλύψεις για την σαταNASA (Μάσα) που αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος της περιβόητης ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ των ΗΠΑ που κάνει πολλά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο…

Ελένη Αντωνιάδου: Η Ελληνίδα της NASA έγινε η πρώτη Barbie από τη χώρα μας

ΣΟΚ: Η NASA ιδρύθη από πράκτορες-Νατζιστές της CIA που δολοφόνησαν ΕΛΛΗΝΕΣ κάτα το ΔΠΠ!

Όταν ο Τζάκ Πάρσονς, που ίδρυσε το JPL/NASA, «έκλεψε» τη «φωτιά» των…«ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΩΝ» για τους πυραύλους του!

ΣΟΚ – Η NASA παραδέχεται ότι τα καλώδια αερίου των αστροναυτών στην Σελήνη είναι…FAKE (ΨΕΥΤΙΚΑ)! – Η ΑΠΑΤΗ της NASA και η ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ

Σοκ: Μας κήρυξαν το πόλεμο η NASA, η Λέσχη Μπιλντερμπέργκ και οι Ιλλουμινάτοι και θέλουν να μας εξοντόσουν! – ΕΓΓΡΑΦΑ

ΙΔΟΥ το…ΠΡΩΤΟ «διαστημικό πρόγραμμα» της σατα…NASA:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr