Home Greek News Παγκόσμια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ – Κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο (pics+vids)

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ – Κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο (pics+vids)

by _
0 comment 165 views

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ – Κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο (pics+vids)

Η ΑΕΚ πραγματοποιώντας μυθική εμφάνιση, επικράτησε της Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου με 86-70, «μέσα στο σπίτι της», στο στο «Carioca Arena 1».

Για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι, ξεχώρισαν οι Θίοντορ και Ματσιούλις.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν αποτελεσματικός τόσο στο εκτελεστικό, όσο και στο οργανωτικό κομμάτι καθώς σημείωσε 22 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ.

Από την πλευρά του, ο Λιθουανός φόργουορντ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με τα χρώματα της ΑΕΚ σημειώνοντας 17 πόντους.

Η Φλαμένγκο ξεκίνησε με ενθουσιασμό και προηγήθηκε 7-2 με τρίποντα των Μπάλμπο και Μαρκίνιος, πρόσκαιρα όμως γιατί η ΑΕΚ πήρε γρήγορα τον έλεγχο και προσπέρασε με καλάθια των Ματσιούλις και Θίοντορ (10-9). Ο Βαρεζάο ξανάδωσε προβάδισμα στη «Φλα» (10-15), αλλά Θίοντορ και Χάτσερ έφεραν την ελληνική ομάδα στο 20-19 στο 10΄. Στη συνέχεια ανέλαβαν δράση από την περιφέρεια οι Σάκοτα και Τζέιμς για το 28-19, για να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 42-33, με πόντους του Ματσιούλις και buzzer-beater τρίποντο του Θίοντορ.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ >> https://www.newsbomb.gr/sports/mpasket/story/959066/pagkosmia-protathlitria-i-aek-katektise-to-diipeirotiko-kypello 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr