Home Greek News Δ.Καμμένος στο «Ακραίως»: Έχουμε θεσμική εκτροπή – Δεν λειτουργεί η Δημοκρατία

Δ.Καμμένος στο «Ακραίως»: Έχουμε θεσμική εκτροπή – Δεν λειτουργεί η Δημοκρατία

by _
0 comment 145 views

Δ.Καμμένος στο «Ακραίως»: Έχουμε θεσμική εκτροπή – Δεν λειτουργεί η Δημοκρατία

«Αν είναι μάγκας ο Καμμένος, όχι στα γυνακόπαιδα, στον Κοτζιά. Να ρίξει την κυβέρνηση».

Για θεσμική εκτροπή έκανε λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής της Δύναμης Ελληνισμού, Δημήτρης Καμμένος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως δεν «λειτουργεί η Δημοκρατία».

Παράλληλα κάλεσε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να επέμβει.

Όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος «αυτό που με απασχολεί είναι η αντισυνταγματικότητα και η θεσμική εκτροπή. Θα αποκαλύψω ότι η επιστολή των 6, είναι καθ’ υπαγόρευση. Ποιο αριστερό φάντασμα τους πήρε, και υπαγόρευσε το κείμενο; Έχουν ίδιο κείμενο, ίδιες λέξεις. Αυτό σημαίνει ότι η ψήφος τους δεν θα πρέπει να προσμετρηθεί, είναι ψήφος μη ελεύθερης βούλησης, είναι καθ’ υπαγόρευση. Δεν λειτουργεί η Δημοκρατία, λειτουργεί γύψος αριστερός. Εγώ θέλω να μας πουν ποιος τους το υπαγόρευσε. Θα ρωτήσω τους έξι αν απειλήθηκαν και θα τους πω ότι είναι όργανα».

Και συνέχισε: «Θα γίνει χαμός σήμερα στη Βουλή. Έχουμε τον κ. Βούτση να επεμβαίνει για να μην παραιτηθεί βουλευτής. Τελευταία θεσμική εκτροπή, η επιστολή του Τσίπρα στον Βούτση, που του λέει ο πρωθυπουργός τι να κάνει με τον Κανονισμό στη Βουλή. Όλα αυτά είναι εκτροπές. Άρα δεν λειτουργεί η Δημοκρατία Πρέπει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να επέμβει. Δεν γίνεται να λειτουργεί η Δημοκρατία και η Βουλή με εντολές Κουμουνδούρου».

«Τζάμπα μάγκας ο Π. Καμμένος»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Πάνο Καμμένο. «Αν είναι μάγκας ο Καμμένος, όχι στα γυναικόπαιδα, στον Κοτζιά. Να ρίξει την κυβέρνηση. Λέει ‘’δεν θα κάνετε παρέλαση’’. Τι θα κάνει θα ξαπλώσει στο Σύνταγμα, για να μην γίνει παρέλαση; Εκτός αν είναι τζάμπα μάγκας… Λέει, λέει και τηγανίτα τίποτα…  Όλα είναι πολιτικά και δεν θα κάνει τίποτα…».

Αναφερόμενος για το μέλλον των Ανεξάρτηων Ελλήνων, υπογράμμισε πως: «Δεν υπάρχει θεραπεία για τους ΑΝΕΛ. Δεν υπάρχει πλάνο θα είναι όλοι ανεξάρτητοι βουλευτές».

Υποστήριξε, τέλος, ότι πρέπει να πάμε σε εκλογές «αν πάρει την έδρα η κ.Σκλαβενίτη, είναι 150 και πρέπει να πάμε εκλογές αύριο. Δεν υπάρχει κυβέρνηση κοινοβουλευτικά με 150. Δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ…».

http://www.newpost.gr/politiki/5c5d4cdd93f77002659f5469/d-kammenos-sto-akraios-ehoyme-thesmiki-ektropi-den-leitoyrgei-i-dimokratia?fbclid=IwAR00VjpZ0UZUytM4yG43osjYMgp_N-wB6tXsXXDUFG34hHGxcleDB6nzm1Q

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr