Home Greek News ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΝΥΧΤΑ..ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΙΚ

ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΝΥΧΤΑ..ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΙΚ

by _
0 comment 116 views

ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΝΥΧΤΑ..ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΙΚ

Φίλες, φίλοι και λοιποί, ο Τέρενς ο Σπένσερ ο Νικόλαος ο Κουίκ δεν κάθεται να χαλάσει τη ζαχαρένια του με οικονομίες, μνημόνια, παιδείες, υγείες, Μακεδονίες, τρομοκρατίες, εγκληματικότητες και άλλα τέτοια φιαδρά. Αντιθέτως, οργώνει την Υφήλιο και κάτι κάνει που δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά είμαι βέβαιος πως είναι εξαιρετικά υψίστης Εθνικής σημασίας. Κι όταν δεν ταξιδεύει, συναντά προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και ανταλλάσσουν απόψεις και σελφι (αυτές που έχουν διπλές προκειμένου να συμπληρώσει ο καθένας το άλμπουμ του).Μια ματιά στον λογαριασμό ΥΦΥΠΕΞ Τ. ΚΟΥΙΚ στο τουίτερ και στο σάιτ terensquick.gr θα πείσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο για το σπουδαίο έργο που επιτελεί. Γιατί για τη ζωάρα δε νομίζω να υπάρχει έστω και ένας που να αμφιβάλλει και μπράβο του (για να καταλάβετε πόσο σκληρά εργάζεται ο Τέρενς ο Σπένσερ ο Νικόλαος ο Κουίκ ο διορισμένος υπουργός και προσφάτως Μακεδονοκλάστης και να σας πω πως όσα θα δείτε γιατί τον αφορούν δεν θα πέσετε και από τα σύννεφα άλλωστε ο πρώτος θα είναι ή ο τελευταίος;;;..Την περίοδο λοιπόν που είναι υφυπουργός εξωτερικών, κρατηθείτε έχει κάνει μέχρι σήμερα 58 ταξίδια σε ολόκληρο τον πλανήτη με το ΥΠΕΞ travel και τον λογαριασμό βεβαίως στον Ελληνικό λαό…
Εδω και δυο χρόνια οι δημοσιογραφικοί κύκλοι αναζητούσανε μανιωδώς στο διαύγεια να βρούνε τις υπογραφές των υπουργών που εγκρίνουν τις δαπάνες μετακίνησης του υπουργού και δεν υπήρχανε, αφού για κάποια στιγμή νομίσαμε πως ο Υπουργός όλα τα ταξίδια του τα πληρώνει από την τσέπη του μια και η χώρα ζει και βιώνει το δικό του μνημόνιο..
Διαβάζαμε σε ομογενειακές εφημερίδες τα εξής και αναρωτιόμασταν και εμείς…
Σιγά μην καταλάβαινε ο Τέρενς από ”τριήμερο εθνικό πένθος” που κήρυξε ο πρωθυπουργός, σιγά μην καταλάβαινε από 90 νεκρούς, δεκάδες τραυματίες, μεγάλες υλικές καταστροφές, εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας στην Αττική. Σιγά που θα καθόταν να σκάσει. Γι’ αυτό την μεθεπόμενη της πύρινης καταστροφής, μέσα στο ”τριήμερο πένθος”, πήρε το αεροπλάνο και πέταξε γιά Κύπρο, πραγματοποιώντας έτσι το 52ο (πεντηκοστό δεύτερο) ταξίδι του στο εξωτερικό σε 20 μήνες θητείας, με κρατικό χρήμα και ημερήσια αποζημίωση. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ανάβαλε εκδηλώσεις και ταξίδια στο εξωτερικό γιά τον μήνα Ιούλιο, αλλά ο Τέρενς στην χαζοχαρούμενη ”κοσμάρα” του.
Εκεί, στην Λευκωσία, εκφώνησε έναν ”δεκάρικο” στο Συνέδριο Απόδημων Κύπριων (25 Ιουλίου ’18), έβγαλε φωτογραφίες, έκανε τις συνηθισμένες χαζο-δηλώσεις και χαζο-”εξαγγελίες”, πέρασε καλά και ετοιμάζεται γιά το 53ο ταξίδι στο εξωτερικό, την επόμενη εβδομάδα.
Ο Τέρενς Κουίκ, ως υφυπουργός Εξωτερικών, είναι μία από τις ”κότες” της ”πολυεπίπεδης εξωτερικής πολιτικής” στο ”κοτέτσι του Κοτζιά”, που του εγκρίνει και τα ταξίδια στο εξωτερικό, γιά να εκθέτει τους κρατικοδίαιτους ταξιδιώτες-τουρίστες ΑΝΕΛ της συν-κυβέρνησης.
H λογική λέγει ότι, καλά θα κάνει ο γραφικός υφυπουργός να μην μιλάει γιά απόδημο Ελληνισμό λέγοντας ΒΛΑΚΕΙΕΣ ως άσχετος ή να σκέφτεται πριν μιλήσει, επειδή ακόμα και η βλακεία πρέπει να έχει όρια.
Μπορεί ο Τέρενς να είναι ο γραφικός της κυβέρνησης και να γελά μαζί του ο απόδημος Ελληνισμός με τις δηλώσεις και τις χωρίς αξία ”εξαγγελίες” του, αλλά η περίπτωσή του δημιουργεί και ένα εύλογο ερώτημα: Γιατί ο πρωθυπουργός ”μισεί” τον απόδημο Ελληνισμό; Το γεγονός ότι διατηρεί ως υφυπουργό έναν γραφικό ”τουρίστα” (αδιαφορώντας γιά τις καταγγελίες Ομογενών), που τον διασύρει στο εξωτερικό, πιστοποιεί ότι ο κ. Τσίπρας, το ελάχιστο, ΔΕΝ ”χωνεύει” τον απόδημο Ελληνισμό, την νοημοσύνη του οποίου υποτιμά βάναυσα ο υφυπουργός του.
Σημ.: ‘Οσα ταξίδια στο εξωτερικό έκανε ίσαμε σήμερα ο Τέρενς Κουίκ, δηλ. 52 σε 20 μήνες θητείας (με συνεργάτες και ημερήσια αποζημίωση), έκαναν όλοι μαζί οι προκάτοχοί του συνολικά, σε 18 χρόνια. Και υποτίθεται ότι στην Ελλάδα υπάρχει λιτότητα και άγρια φοροεπιδρομή. Αλλά, από ότι φαίνεται ”λεφτά υπάρχουν” γιά γραφικά και ασυνείδητα μέλη της κυβέρνησης.
ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΥΨΟΥΣ 550.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΛΗΨΗΣΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ;; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ …

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε 3 weeks ago από τον χρήστη panos leliatsos

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr