Home Greek News Ο Ιωάν. Κουντούρης στον «ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» για το Ευαγγέλιο που κρύβεται μέσα στην αρχαία κινεζική γλώσσα!

Ο Ιωάν. Κουντούρης στον «ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» για το Ευαγγέλιο που κρύβεται μέσα στην αρχαία κινεζική γλώσσα!

by _
0 comment 262 views

Ο Ιωάν. Κουντούρης των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» στον «ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» του Astra TV για το Ευαγγέλιο που κρύβεται μέσα στην αρχαία κινεζική γλώσσα που φτιάχτηκε χιλιάδες χρόνια…ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ…!!!…

Για περισσότερα διαβάστε το άρθρο μας >> Ευρίσκεται στην αρχαία Κινεζική γλώσσα, που προέρχεται εκ της Ελληνικής, το μήνυμα του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ!!!

Για απευθίας σύνδεση με το διαδίκτυο για να παρακολουθήσετε την αποψινή εκπομπή αυτή, μεταβείτε στο >> https://www.astratv.gr/live-streaming/


ΑΠΟΨΕ στις 11.30 (ώρα Ελλάδος) στον “Κώδικα Μυστηρίων” (AstraTv.gr ) θα εξετάσουμε: Το αίνιγμα των ΑΤΙΑ και και των αρχαίων Θεών! Για πρώτη φορά τηλεοπτικά θα παρουσιάσουμε μέρος του προσωπικού αρχείου του Γιώργου Καρποδίνη μέλους της ομάδος Αικατερινίδη σχετικό με την αποκωδικοποίηση του θέματος UFO!Συγκλονιστικά στοιχεία !
-Το θέμα τσιπάκια -666 – Νέα Τάξη Πραγμάτων
-Ελληνική γλώσσα – Φιλοσοφία -Κινέζοι για τον ένα Θεό “Σπερματικός λόγος σε αρχαίους λαούς.Επίσης “δυνατά” στοιχεία!!

Ομιλητές: Γιώργος Καρποδίνης, Albedo 14

John Kountouris , Greek News On Demand («ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»)

-Κων/νος Καραγιώργος , πρόεδρος “Άγιος Μάξιμος Ομολογητής “Βόλου

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr