Home Greek News Απασφάλισε ο Καμμένος… κατά ΕΥΠ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, μίλησε και για το πολιτικό του τέλος!

Απασφάλισε ο Καμμένος… κατά ΕΥΠ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, μίλησε και για το πολιτικό του τέλος!

by _
0 comment 99 views

Απασφάλισε ο Καμμένος… κατά ΕΥΠ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, μίλησε και για το πολιτικό του τέλος!

 

Καμμένος κατά ΕΥΠ, ΝΑΤΟ και ΕΕ – Μιλάει για το τέλος του από την πολιτική! Όλα όσα είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στο συνέδριο ΑΘΗΝΑ του ΓΕΕΘΑ, παρουσία διεθνούς ακροατηρίου.

Γράφει η Ιωάννα Ηλιάδη
Ρεπορτάζ στη Σχολή Ικάρων: Θεώνη Σταματοπούλου

Μια «θυελλώδης» ομιλία που σίγουρα θα συζητηθεί ήταν αυτή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στο διεθνές συνέδριο «ΑΘΗΝΑ» που διοργάνωσε το ΓΕΕΘΑ. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεσπάθωσε κατά πάντων, λέγοντας εξ’ αρχής ότι θα μιλήσει την γλώσσα της αλήθειας.

Στο πλαίσιο αυτό απευθύνθηκε πολλές φορές στο ακροατήριο θέτοντας ρητορικά ερωτήματα, τα οποία και απάντησε. Το ακροατήριο αποτελούσαν μέλη διπλωματικών αντιπροσωπειών, υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί ξένων χωρών.

Ακόλουθοι Άμυνας, εκπρόσωποι Διεθνών Οργανισμών και Ινστιτούτων, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, στελέχη δημοσίων φορέων, εν αποστρατεία στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων, ιδιώτες καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιτέθηκε για μια ακόμα φορά στην ΕΥΠ, λέγοντας ότι δεν μοιράζεται με τις Ένοπλες Δυνάμεις τις πληροφορίες που διαθέτει, για το οργανωμένο έγκλημα.

Δήλωσε ότι δεν γνωρίζει εάν θα συνεχίσει την πολιτική του καριέρα υποστήριξε ότι το ΝΑΤΟ και η Ευρώπη δεν είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τρομοκρατικά χτυπήματα.

Καυτηρίασε την εμμονή του ΝΑΤΟ με την Ρωσία και κάλεσε για συνεργασία στα θέματα της τρομοκρατίας. Χαρακτήρισε την Ευρωπαϊκή Ένωση καλή μόνο για δεξιώσεις και οικονομικές συμφωνίες!

Τέλος υποστήριξε ότι η διεθνής κοινότητα μένει ουσιαστικά άπραγη μπροστά στην τρομοκρατική απειλή. Δείτε το σχετικό video και ακούστε αναλυτικά τι είπε στο Armyvoice.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr