Home Greek News Τα παίρνει κι ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ από τον…ΤΖΟΡΤZ ΣΟΡΟΣ όπως ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

Τα παίρνει κι ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ από τον…ΤΖΟΡΤZ ΣΟΡΟΣ όπως ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

by _
0 comment 348 views

Τα παίρνει κι ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ από τον ΤΖΟΡΤZ ΣΟΡΟΣ όπως ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ του οποίου το σύνολον είναι για…ΚΡΕΜΑΣΜΑ!!!


του Γιάννη Κουντούρη, Δημοσιογράφου που ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Το σάιτ EURACTIV ανήκει στον…ΤΖΟΡΤZ ΣΟΡΟΣ και η ελληνική έκδοσις του ίδιους σάιτ ανήκε στον….ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ…ΡΟΥΜΠΑΤΗ νυν διοικητού της Ε.Υ.Π….!!!

Είχαμε γράψει στις 09 Απριλ. του 2016 τα εξής για αυτό….

Διαβάστε αυτά που λέει ο κ Μανώλης Χατζησάββας, ο πρ. πράκτοράς της ΕΥΠ για την πρόσφατη και ελεινή προσπάθεια του κ Ρουμπάτη να κρύψει το γεγονός ότι το δικό πρακτορείο ειδήσεων, EurActiv, έχει ως σπόνσορα μια…ΤΟΥΡΚΙΚΗ ετειρεία που λέγεται TUSIAD!  Και η TUSIAD συνδέεται με τον αρχι-τραπεζίτη/εγκληματία…GEORGE SOROS!!!

 

Στις 30 Μαρτίου 2016 με πληροφόρησαν ότι το ειδησεογραφικό πορτάλ EurActiv ανανεώθηκε (ιδρυτής και διαχειριστής της Ελληνικής έδρας στην Αθήνα ήταν και είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης στοιχείο που δεν έχει κάνει γνωστό ποτέ…όπως και πολλά άλλα ο σημερινός Διοικητής της ΕΥΠ)

 

Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας το παρακάτω λίνκ (το λινκ δεν δουλεύει πια λόγω του ότι ο Ρουμπάτης κι ο Πάνος Καμμένος ζήτησαν από το scribd.com να κατεβάσουν τον λογαριαμό του κ Μ. Χατζησάββα)….

 

https://www.scribd.com/doc/307451924/Ο-Διοικητής-Της-ΕΥΠ-Γιάννης-Ρουμπάτης-Και-Δημοσιογράφος-Αφαίρεσε-Τους-Τούρκους-Βιομήχανους-Χρηματοδότες-σπόνσορες-Στην-Άγνωστη-EurActiv-Δραστηριότ

Δείτε τώρα πόσα άρθρα έχουν γραφτεί για το ΊΔΙΟ θέμα.  Απλά, πληκτρολογήστε τις λέξεις «EurActiv Γιάννης Ρουμπάτης TUSIAD George Soros» ή μόνο «EurActiv Γιάννης Ρουμπάτης» στην Google και θα τα βρείτε όλα…

Κι από το έγκριτο σάιτ dexiextrem.blogspot.com την επιβεβαίωση όλων αυτών. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ την αναφορά στην….«ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ….


ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ! Χορηγοί της Euractiv του Ρουμπάτη οι Τούρκοι

Από το 2010 ανελλιπώς πλήρωναν οι Τούρκοι Βιομήχανοι την επαγγελματική δραστηριότητα της EurActiv, το ελληνικό τμήμα της οποίας ίδρυσε αλλά και διαχειριζόταν, όταν ήταν δημοσιογράφος, ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑίος διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης.

Ιδού οι “συνεταίροι περιεχομένου”, όπως ονομάζονται οι σπόνσορες, στην ιστοσελίδα της euractiv όπου μέχρι πρόσφατα ήταν ο σύνδεσμος Τούρκων Βιομηχάνων και τώρα αντικαταστάθηκε από ένα τούρκικο περιοδικό

Δήλωση της TÜSIAD Ένωσης Τούρκων Βιομηχάνων ΟΙΚ . Στοιχεία 2014 & 2013 όπου αναφέρουν έξοδα 800.000 λίρες Τουρκίας για δημοσιεύσεις και 900.000 για χορηγίες και η απάντησή τους ότι είναι χορηγοί της σελίδας euractiv.

 

Ο σημερινός Διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης ασκούσε το «επάγγελμα» του δημοσιογράφου με ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ που “κρύβονται” πίσω από το ακρωνύμιο TUSIAD ως συνέταιροι περιεχομένου… στην EurActiv του ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ σημερινού Διοικητή της Ε.Υ.Π.

Το συγκεκριμένο θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη ο οποίος δεν έκανε ρεπορτάζ λέγοντας για να δικαιολογηθεί : «…..ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ TΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;»

Πληροφοριακά τα Ιδρυτικά μέλη της TUSIAD είναι οι εξής τουρκικές εταιρείες:

-Koç Holding A.Ş.
-Eczacıbaşı Holding A.Ş.
-Sabancı Holding A.Ş.
-Yaşar Holding A.Ş.
-Metaş A.Ş. Güney Sanayi A.Ş.
-Tekfen A.Ş.
-Otomobilcilik A.Ş.
-Çanakkale Seramik A.Ş.
– Elektrometal San. A.Ş.
-Altınyıldız Mensucat A.Ş.
-Elyaflı Çimento San. A.Ş.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr