Home Greek News ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ…« ISTANBUL» Η ΝΕΑ ΑΡΧΗΓΙΝΑ ΤΗΣ CIA

ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ…« ISTANBUL» Η ΝΕΑ ΑΡΧΗΓΙΝΑ ΤΗΣ CIA

by _
0 comment 165 views

ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ…«ISTANBUL» Η ΝΕΑ ΑΡΧΗΓΙΝΑ ΤΗΣ CIA

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σαν φιλότουρκη και σαν λάτρης της İstanbul, (Κωνσταντινούπολης),  παρουσιάζεται από τουρκικά ΜΜΕ η νέα αρχηγίνα της CIA, Gina Haspel.

Όπως αναφέρεται, σε μια διάλεξη της στο αμερικανικό πανεπιστήμιο της Louisville τόνισε πως η πιο αγαπημένη της πόλη είναι η Κωνσταντινούπολη, την οποία έχει επισκεφτεί, (;;;), πολλές φορές στο παρελθόν.

Μάλιστα το ενδιαφέρων της για την ευρύτερη περιοχή της Τουρκίας φαίνεται και από το γεγονός πως η νέα αρχηγίνα της CIA έχει προκηρύξει θέσεις για νέους πράκτορες, που θα μιλούν τουρκικά, καθώς και αραβικά και…κινεζικά.

Το θέμα εδώ που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρων είναι πως η κυρία Gina Haspel θα διαχειριστεί τις αμερικανοτουρκικές σχέσεις.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

http://nikosxeiladakis.gr/%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83instanbul-%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-cia/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr