Home Greek News Αντιμέτωπος με τη λαϊκή οργή ο Τσίπρας: Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (εικόνες)

Αντιμέτωπος με τη λαϊκή οργή ο Τσίπρας: Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (εικόνες)

by _
0 comment 113 views

Αντιμέτωπος με τη λαϊκή οργή ο Τσίπρας: Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (εικόνες)

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο πανεθνικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών» που διοργανώνεται στις 8 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας θα εγκαινιάζει τηνΔΕΘ.

Πρόκειται για μία συγκέντρωση που αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες κόσμου και που διοργανώνουν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και οι Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία, οι ίδιες οργανώσεις που τον περασμένο Ιούλιο διοργάνωσαν περισσότερα από 70 συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα.

Το συλλαλητήριο, «Χωρίς εξέδρες και ομιλητές» όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 έξω από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ -με νωρίτερη προ-συγκέντρωσση στον Λευκό Πύργο- με στόχο να σταλλεί ένα νέο ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση για τη συμφωνία που χαρίζει ονομασία, εθνότητα και γλώσσα στα Σκόπια.

Ανακοίνωση των διοργανωτών, που φιλοδοξούν να επαναλάβουν το προηγούμενο πετυχημένο συλλαλητήριο του περασμένου Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, αναφέρει:

«Tο Σάββατο 8/9/2018 και ώρα 19:00 καλούμε όλους τους Έλληνες έξω από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης για να εκφράσουμε ειρηνικά και αποφασιστικά την έντονη αντίδραση μας στην συμφωνία των Πρεσπών που πλήττει ανεπανόρθωτα τα δίκαια του Μακεδονικού Ελληνισμού.

Όλοι με την Ελληνική σημαία στο χέρι ελάτε να πλημμυρίσουμε την Θεσσαλονίκη με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα στην έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η συγκέντρωση είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων γιατί δεν πρέπει να επιτραπεί η σλαβοποίηση του Μακεδονικού Ελληνισμού που οδηγεί σε παραχώριση Ελληνικών εδαφών. Χωρίς εξέδρες και ομιλητές. Θα μιλήσει ο Ελληνικό λαός».

Νέο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Τρέμουν τις οργισμένες αντιδράσεις για το Ξεπούλημα της Μακεδονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lykavitos.gr από έγκυρη πηγή, στο Μαξίμου οργανώθηκε σύσκεψη με αντικείμενο την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Δεν συζητήθηκε καν το λεγόμενο πακέτο παροχών, το οποίο είναι ήδη προσδιορισμένο και περιλαμβάνει υποσχέσεις για μείωση του ΕΝΦΙΑ, κάποιες φοροαπαλλαγές γενικά και αόριστα, αύξηση του κατώτατου μισθού και βεβαίως πολλά επιδόματα.

Άλλωστε οι επιδοματούχοι είναι η μοναδική κατηγορία στους οποίους επενδύει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στη σύσκεψη έγινε μια πρώτη εκτίμηση για το μέγεθος των αντιδράσεων που θα προκαλέσει η παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα εκτίμησαν ότι η συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ θα είναι πολύ μεγάλη. Δεν αποκλείεται σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Μαξίμου στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τη συμφωνία με τα Σκόπια να συμμετέχουν περισσότεροι από εκατό χιλιάδες πολίτες. Γι΄ αυτό ο μηχανισμός του Μαξίμου καταφεύγει για μια ακόμα φορά στη μαύρη προπαγάνδα.

Άρχισε να μιλάει για προβοκάτσιες που δήθεν μεθοδεύουν ακροδεξιές οργανώσεις για τον κίνδυνο επεισοδίων και άλλα περίεργα.

Στην ουσία επιδιώκουν να συκοφαντήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση για το Μακεδονικό και με τη διαμόρφωση κλίματος κινδυνολογίας να εμποδίσουν τις μεγάλες μάζες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση.

Τώρα αν εντελώς τυχαία κάποιες αναρχικές οργανώσεις στήσουν τίποτα επεισόδια θα είναι δώρο για τον Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή >>

https://www.lykavitos.gr/antimetopos-me-ti-laiki-orgi-o-tsipras/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr