Home Greek News Αναρχικοί χτύπησαν κόσμο που διαδήλωνε για την Μακεδονία!!! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ οι προβοκάτσιες της κυβέρνησης!!!

Αναρχικοί χτύπησαν κόσμο που διαδήλωνε για την Μακεδονία!!! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ οι προβοκάτσιες της κυβέρνησης!!!

by _
0 comment 144 views

Αναρχικοί χτύπησαν κόσμο που διαδήλωνε για την Μακεδονία!!! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ οι προβοκάτσιες της κυβέρνησης, που απαιτούν τη χρήση Αναρχικών, Ρουβίκων και καθέ λογής ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ, για να περάσει την ανθελληνική ατζέντα της εις βάρος της χώρας!!!!

Διαβάστε επίσης!…


Επεισόδια έξω από κατάληψη αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη

Αναρχικοί χτύπησαν κόσμο που διαδήλωνε για την Μακεδονία !! Επεισόδια σε κατάληψη αναρχικών στη Θεσσαλονίκη, άτομα που διαδήλωναν για την Μακεδονία συγκρούονται με αντιεξουσιαστές της κατάληψης «Σχολείο». Τα επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στη οδό Βασιλέως Γεωργίου, στη Θεσσαλονίκη όταν άτομα που νωρίτερα διαδήλωσαν στη περιοχή του ΙΚΕΑ για τη Μακεδονία, επέστρεφαν με τα οχήματά τους προς τον Λευκό Πύργο. Όταν πέρασαν έξω από την κατάληψη Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος «Σχολείο» σημειώθηκαν αντεγκλήσεις και ακολούθησαν επεισόδια.
Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και τα πνεύματα ηρέμησαν.

https://www.facebook.com/taifer/videos/2185883921631693/

https://www.facebook.com/taifer/videos/2185883921631693/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr