Home Greek News ΣΤΑ 4 Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Ο Δημ. Καμμένος θέτει και καλά όρο για να ψηφίσει τη ρύθμιση για την «Τουρκική Ενωση Ξάνθης»

ΣΤΑ 4 Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Ο Δημ. Καμμένος θέτει και καλά όρο για να ψηφίσει τη ρύθμιση για την «Τουρκική Ενωση Ξάνθης»

by _
0 comment 130 views

ΣΤΑ 4 Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Ο Δημ. Καμμένος θέτει και καλά όρο για να ψηφίσει τη ρύθμιση για την «Τουρκική Ενωση Ξάνθης»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΣΚΑΙ…ΑΠΟ ΤΟ 6:00 και μετα…

«Δεν θα ψηφίσω για το θέμα της Θράκης»: Ο Δ. Καμμένος στο ΣΗΜΕΡΑ (ΣΚΑΪ, 27/9/17)

Ο Δημήτρης Καμμένος έθεσε νέο όρο για να στηρίξει τη ρύθμιση για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης».

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων…

«απόλυτη προϋπόθεση για την ψήφο μου είναι στη μεταβατική διάταξη του υπουργείου Δικαιοσύνης να προστεθεί το εξής: “Στην περίπτωση αυτή η αίτηση ανάκλησης ή μεταρρύθμισης απορρίπτεται όταν δημιουργείται κίνδυνος διατάραξης της Δημόσιας Τάξης ή της Εθνικής Ασφάλειας ή απειλούνται με καταστρατήγηση οι Διεθνείς Συνθήκες της χώρας”».

«Με την ψήφο μου δεν θα δώσω ζωή στο όνειρο του κ. Ερντογάν για τα “σύνορα της καρδιάς” του», επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Δείτε την ανακοίνωση του στελέχους των ΑΝΕΛ:

http://dexiextrem.blogspot.com/2017/09/4_93.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FRnkws+%28Δεξί+Εξτρέμ%29

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr