Home Greek News ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΟ MAKELEIO.GR: ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΕΡΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ… [LIVE ΕΙΚΟΝΑ]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΟ MAKELEIO.GR: ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΕΡΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ… [LIVE ΕΙΚΟΝΑ]

by _
0 comment 186 views

SILVER ALERT ΓΙΑ ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ – ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ – 25 ΧΛΜ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΥΡΙΝΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΟ MAKELEIO.GR: ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΕΡΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ… [LIVE ΕΙΚΟΝΑ]

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ….

https://www.youtube.com/watch?v=KoGVlLyn05M

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/723848631154528/

 

Πηγή: http://www.makeleio.gr/αστυνομικο/silver-alert-για-τοσκα-και-δουρου-στα-λαγουμια-τ/

Τη πρώτη φορά λέγεται ατυχία, τη δεύτερη αδιαφορία. Την τρίτη όμως λέγεται ανικανότητα.

Για δεύτερη μέρα στην Ανατολική Αττική και για τέταρτη στη Ζάκυνθο, μεγάλες πυρκαγιές δρουν ανεξέλεγκτες αποδεικνύοντας ότι η χώρα ήταν γυμνή απέναντι στην πυρινη λαίλαπα και από σκοτεινά σχέδια εμπρηστών.

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρ. Δούρου αναζητείται. Ο Τόσκας το παίζει Κλουζώ. Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής τρέχει και δεν προλαβαίνει αφού προφανώς δεν έχει ιδέα από προγραμματισμό και τακτική στην αντιμετώπιση πολλαπλών εστιών σε διάφορες περιοχές.

Άραγε, πως διατέθηκαν τα 100 εκατομμύρια που προέβλεπε ο προυπολογισμός για την αντιμετώπιση της αντιπυρικής περιόδου;

Οι εικόνες Αποκάλυψης αποδεικνύουν ότι τα λεφτά αυτά πήγαν στα στομάχια αυτών των αριστερών κοπρόσκυλων που κοροίδεψαν το λαό και μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Η οργή των πολιτών που έχασαν τις περιουσίες τους να πέσει πάνω στα κεφάλια τους.

Όμως και οι τοπικοί άρχοντες δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Ο δήμαρχος στον Κάλαμο δεν είχε κάνει αποψίλωση στο δάσος,  δεν υπήρχαν δεξαμένες, δρόμοι αντιπυρικοί και ομάδες φύλαξης στο δάσος. Άκρως απαραίτητοι χειρισμοί για πρόληψη τέτοιων καταστάσεων.

Από το πρωί το τηλεφωνικό κέντρο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει σπάσει από αγανακτισμένους πολίτες αλλά και πυροσβέστες που μας περιγράφουν τι πραγματικά συμβαίνει και όχι όσα παρακολουθούμε από την ΕΡΤ και τους  παρουσιαστές της που λένε ότι όλα βαίνουν καλώς….

Χαρακτηριστικά είναι όσα δηλώνει στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο αναγνώστης Μάρκος Γαλάντης:

«Μου κανει εντυπωση που δεν εχει ζητηθει βοηθεια σε εναερια μεσα απο καμμια χωρα και βλεπουνε τα κομματοσκυλα τυπου Πολλακη,Κατρουγκαλου και λοιπών συμμορειτων να καιγεται η πατριδα μας και αυτοι να «εχουν διαρκη ενημερωση» ξυνωντας τα αρχ… τους (που δεν εχουν γιατι τα αφησανε σε καποιο χειρουργειο} να επιτελειται αυτη η τεραστια καταστροφη!!

Βεβαιως εχει ευθυνη και ο καθε Ελληναρας που εχτισε πανω στα καταπατημενα ενα σπιτακι,για την κορουλα του ρε γαμωτο,χωρις να φροντιζει την περιβαλουσα περιοχη,καθαριζωντας την απο τα ξερα χορτα ή εγκαθιστωντας μαζι με αλλους συστηματα δασοπυροσβεσης και εποπτειας..
Ξερουμε ποιο ειναι το Ελληνικο κρατος εδω και πολλα χρονια…Ειναι η φατσα μας στον καθρεφτη που δεν οελουμε να δουμε γιατι παντα βλεπυμε του γειτονα που φταιει για ολα!!

Συγνωμη για το εντονο της γραφης αλλα σκαω απο αγανακτηση…Δεν μπορω να ακουω μονο για το αν θα καουν τα σπιτακια του καθε Ελληναρα και κανενας να μην μιλαει για την τεραστια οικολογικη καταστροφη που συντελειται σε ολη την Ελλαδα μας..

Σας ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια

Με τιμη
Μάρκος Γαλαντης»

Τα κομματόσκυλα δεν ζητούν βοήθεια από άλλη χώρα την ώρα που απλόχερα έχουμε στείλει 2-3 φορές μέσα σε λίγες μέρες τα αεροσκάφη PZL για να σβήσουν τις αλβανικές φωτιές. Γίναμε ανθρωπιστές σβήνοντας τις φωτιές που οι άχρηστοι Αλβανοί είναι ανίκανοι να σβήσουν αφήνοντας στο έλεος του Θεού τους γηγενείς.

Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ έφτασε και άλλη μία καταγγελία Πυροσβέστη που προτιμά να κρατήσει την ανωνυμία του. Είναι πραγματικά ανατριχιαστικά όσα καταγγέλλει:

«Φίλε Στεφανε είμαι πυροσβέστης!
Δεν έχουμε να πιούμε νερό ,η Χρυσή Αυγή έστειλε πολλές παλέτες και δεν μας τις δίνουν επειδή τις στέλνει η Χρυσή Αυγή!
Δεν αντέχουμε άλλο χωρίς νερό!
Θα Πίνουμε από τα βυτιοφόρα σε λίγο!
Δεν λειτουργεί τίποτα!
Θέλουμε τώρα τα νερά που έστειλαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής!»

Οι καταγγελίες δεν σταματούν εδώ. Διαβάστε μία ακόμα από πυροσβέστη που παλεύει με τις φωτιές:

ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΡΑ ΝΑ ΠΙΟΎΜΕ ΠΑΘΑΊΝΟΥΜΕ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΈΣΤΕΣ!
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ!

Καταγγελίες που οφείλουν να ερευνηθούν από κάποιον εισαγγελέα.

Διότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, αποτελεί μία εγκληματική ενέργεια κατά των ηρώων πυροσβεστών που χώνονται μέσα στις φλόγες για να σώσουν ότι έχει απομείνει.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΑΛΗΤΕΣ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr