Home Greek News Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο ΥΠ. Ναυτιλίας επέτρεψαν την επιστροφή μυστικού πολεμικού εξοπλισμού στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Μας είπαν και ψέματα. Σήμερα οι Τούρκοι γελάνε μαζί μας.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο ΥΠ. Ναυτιλίας επέτρεψαν την επιστροφή μυστικού πολεμικού εξοπλισμού στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Μας είπαν και ψέματα. Σήμερα οι Τούρκοι γελάνε μαζί μας.

by _
0 comment 130 views

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο ΥΠ. Ναυτιλίας επέτρεψαν την επιστροφή μυστικού πολεμικού εξοπλισμού στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Μας είπαν και ψέματα. Σήμερα οι Τούρκοι γελάνε μαζί μας.

του Μανώλη Χατζησάββα

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο ΥΠ. Ναυτιλίας επέτρεψαν την επιστροφή μυστικού πολεμικού εξοπλισμού στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Μας είπαν και ψέματα. Σήμερα οι Τούρκοι γελάνε μαζί μας. https://www.scribd.com/document/354071112

ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΕ Το αντιαεροπορικό οπλικό σύστημα των Τούρκων Korkut-D εφαρμογή ανεπτυγμένη από την Τουρκική εταιρεία Aselsan, η οποία ως γνωστό είναι «partner» της νοτιοαφρικανικής Paramount εταιρεία που “έταξε” ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ την ΕΛΒΟ.

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ… Να θυμίσουμε ότι τόσο το Υπουργείο Ναυτιλίας όσο και το Υπουργείο Άμυνας «αποφάνθηκαν τότε» ότι το τουρκικό σκάφος που είχε προσαράξει τον Δεκ. του 2016 στην ΚΩ είχε ως φορτίο «τεχνικό εξοπλισμό». Μάλιστα τότε είχαν διατάξει Αξιωματικούς του Λιμενικού μας να κάνουν τους καραγκιόζηδες, υποχρεώνοντας τους να μην αποκαλύψουν την αλήθεια, τι πραγματικά είδαν κατά την έρευνα στο Τουρκικό «μαϊμού» καταδυτικό πλοίο «ALCATRAS». ΕΔΩ επικό Βίντεο από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ ΔΗΡΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=WEP2Esrd6NY Σήμερα το Τουρκικό οπλικό σύστημα μεταφέρουν απροκάλυπτα οδικός στην Τουρκία, και οι Τούρκοι δεν χάνουν την ευκαιρία να γελάνε μαζί μας.

ΑΥΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Εγκώμια με το αζημίωτο πλέκει για το έργο των προδοτών ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ εκ-δότης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

Πατήστε το παρακάτω λίνκ να δείτε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είχαν επιστρέψει στην Τουρκία και στις 26 Δεκ. 2016 να καταλάβετε!

https://www.scribd.com/document/354071112/Ο-ΥΕΘΑ-Πάνος-Καμμένος-Και-ο-ΥΠ-Ναυτιλίας-Επέτρεψαν-Την-Επιστροφή-Μυστικού-Πολεμικού-Εξοπλισμού-Στους-ΤΟΥΡΚΟΥΣ-Μας-Είπαν-Και-Ψέματα-Σήμερα-Οι-Τούρκο

Δείτε τώρα το βίντεο!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr