Home Greek News ΣΟΚ: ΤΡΑΝΣ και «η»…ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ…!!!

ΣΟΚ: ΤΡΑΝΣ και «η»…ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ…!!!

by _
0 comment 147 views

Φανταστείτε ΠΟΣΟΙ ΑΝΤΡΕΣ έχουν ΛΑΧΤΑΡΗΣΕΙ αυτό το τέρας!!!

Τους τρέχουν τα σάλια για…ΤΡΑΝΣ!!!

Είναι αλήθεια πως υπάρχουν τόσα πολλά…ΤΡΑΝΣ και στο Χόλιγούντ και στον κλάδο της μουσικής, κτλ.??? ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ και το έχουμε αποδείξει αυτό πάρα πολλές φορές από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ!!!

Και έρχεται τώρα και «η κυρία» Πάμελα Άντερσον για να προστεθεί ΚΙ «ΑΥΤΗ» στην λίστα των πολλών…ΤΡΑΝΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!  Μπορεί να μας ακούγεται πάρα πολύ περίεργο αυτό, όμως είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Η σχεδόν κάθε μεγάλη «γυναίκα» ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν ειναι τίποτε άλλο από ένα μεγάλο…ΤΡΑΝΣ!!!

Δείτε ΟΛΑ τα βίντεο του ακόλουθου καναλιού, MrE, που μας παρέχει όλες τις αποδείξεις. Π.χ., το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε προκειμένου να πεισθούμε κι εμείς από όλἀυτἀ, είναι να ρίξουμε μιά προσεκτική ματιά στα χαρακτηριστικά όλων αυτών των «γυναικών» του Χόλιγουντ. Εδώ εστιάζουμε τη προσοχή μας περισσότερο στις λεγομένες «γυναίκες» αυτού του κλάδου.  Δηλ., την στιγμήν που βλέπουμε, ας πούμε «την» Πάμελα με ΜΗ ΘΗΛΥΚΟΥΣ ΓΟΜΦΟΥΣ, μια ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΜΕΣΗ, κτλ., ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!

Στο πρώτο βίντεο θα δείτε την ανάλυση του MrE, αλλά στο ΔΕΥΤΕΡΟ βίντεο θα δείτε ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ένας άνδρας να υποβληθεί μια αλλαγή…ΦΥΛΟΥ!!! Για άλλα πολλά τέτοια βίντεο, για του λόγου του αληθές, πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=noIN8zVsj7Y

https://www.youtube.com/watch?v=GRQJ4zVKYsI

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr