Home Greek News ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ???

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ???

by _
0 comment 115 views

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ???

-άρθρο του Οparlapipas.gr

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ... ΚΑΙ αυτοί τρώνε και πίνουν εις υγεία του κορόιδου ξεπουλώντας την Ελλάδα!
Είδαν ότι στον Βοτανικό δεν μπορούν να κάνουν το Τέμενος και τώρα βάζουν τους αναρχικούς!

ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ…

screen-shot-2016-12-14-at-1-51-54-pm
Απόνερα της Χρυσής Αυγής, που στο παρελθόν είχαν πρωτοστατήσει σε κατάληψη στο χώρο που προορίζεται για τέμενος, ανακοίνωσαν μισαλλόδοξη και ρατσιστική συγκέντρωση έξω από το συγκεκριμένο σημείο.

Σε μια περίοδο που οι φασίστες χτυπάνε πρόσφυγες στην επαρχία αλλά δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν κάτω από το φως της ημέρας στην Αθήνα, δεχόμενοι συνεχώς την ορμή του αντιφασιστικού κινήματος, είναι χρέος του κινήματος να διατηρήσει, τουλάχιστον αυτή τη συνθήκη και να κάνει το επόμενο βήμα για τον πλήρη αφανισμό τους. Είναι απαραίτητο η προσπάθεια των φασιστών να επανέλθουν στην κεντρική πολιτική σκηνή να τσακιστεί χωρίς κανέναν δισταγμό!

Να μην τους χαρίσουμε καμία σπιθαμή γης και να μην υποτιμήσουμε την παραμικρή διάθεση των φασιστών να ανασυγκροτηθούν. Προτάσσοντας την αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες, να τσακίσουμε κάθε φασιστικό στοιχείο και να χτίσουμε το πολιτικό υποκείμενο για το επόμενο βήμα. Αυτό της κοινωνίας της ισότητας και αλληλεγγύης.

Καμία σπιθαμή γης στους φασίστες.

Ταξική, διεθνιστική αλληλεγγύη σε πρόσφυγες, μετανάστες ενάντια σε φασίστες και αφεντικά.

Αντιφασιστική συγκέντρωση – Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες, την Κυριακή, 18/12, 3μμ, στην Ιερά Οδό 114, στο Βοτανικό.

Πηγή: http://www.oparlapipas.gr/2016/12/blog-post_395.html#ixzz4SqrmicIE

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr