Home Greek News Παραδέχεται ότι το Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων «τρέχει» τις ΗΠΑ η Χίλαρι!

Παραδέχεται ότι το Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων «τρέχει» τις ΗΠΑ η Χίλαρι!

by _
0 comment 134 views

Screen Shot 2016-07-06 at 8.52.30 PM

ΤHE COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, δηλ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ είναι απ΄όπου παίρνει της εντολές της η κα…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ! Αν δε με πιστεύετε, απευθυνθείτε στην ίδια που παραδέχτηκε το 2010 ότι οι αφεντάδες της προέρχονται απο αυτήν την μυστική -αλλά και «ανοικτή»- λέσχη που αποτελεί την…ΥΠΑΡΚΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ–πίσω απο τα παρασκήνια βέβαια.  Το ακόλουθο βίντεο όπου το παραδέχεται αυτό η Χίλαρι, τα λέει ΟΛΑ!

Γι’ αυτό παιδιά, είναι οι ΙΔΙΟΙ οι αφεντάδες της που θα προσπαθήσουν να την κάνουν και… ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΛΙΓΑΚΙ…

Γι’ αυτό κα…ΧΙΤΛΕΡΙ, όταν ψη-φι-σώ!…ΘΑ ΣΕ…Γ*-ΜΗ-ΣΩ!  Να είστε ΣΙΓΟΥΡΗ γι’ αυτό…

Το CFR (ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ) αποτελεί τον διαφημιστικόν βραχίονα της αρχούσης τάξεως των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Οι πιο σημαίνοντες πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και προσωπικότητες των μέσων ενημερώσεως είναι μέλη του, και χρησιμοποιεί την επιρροήν του δια να διεισδύσει εις τον αμερικανικόν τρόπον ζωήν προωθόν την Νέαν Τάξιν Πραγμάτων! Οι “ειδικοί” του γράφουσι επιστημονικά κομμάτια που πρέπει να χρησιμοποιούνται εις την διαδικασίαν λήψεως αποφάσεων, οι ακαδημαϊκοί αναπτύσσουσι την «σοφίαν» ενός ηνωμένου και εννιαίου κόσμου, και τα μέλη των ΜΜΕ διαδίδουσι το μήνυμα εξ ονόματος αυτού.

Ενδεικτική είναι επίσης η παραδοχή στο ακόλουθο βίντεο της κας Κλίντον όπου λέει πως επικοινωνεί με το CFR μέσω του διακομιστή εμαιλ του…ΣΤΕΙΤ ΝΤΕΠΑΡΤΜΕΝΤ!!! Λέει η ίδια συγκεκριμένα αναφερόμενη στις σχέσεις της με το CFR:

«Δεν υπάρχει ποτέ ούτε μια στιγμή που ο φάκελος εισερχομένων των εμαιλ μου (στο Στέιτ Ντεπάρτμεντ) δεν είναι πλήρης.»

ΆΡΑ…ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? Σημαίνει ΠΟΛΛΑ, όχι μόνο γιατί αυτό που έκαμνε ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, αλλά ιδιαίτερα εν όψει όλων των αποκαλύψεων της ομάδας WikiLeaks για το γεγονός ότι η Χίλαρι χρησιμοποιούσε τα…ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΝΤΕΠΑΡΤΜΕΝΤ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΤ ΝΤΕΠΑΡΤΜΕΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ…ΠΛΕΙΟΔΟΤΗ–ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!

Παρακάτω σας έχω βάλει άλλα τρία σημαντικά άρθρα μου για την ΧΙΤΛΕΡΙ.  Μην τα χάσετε!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και….ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΙΞΤΕ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=fpyw_i5r6jE

Διαβάστε επίσης!

Εξετέθησαν αι σχέσις Χίλαρι Κλίντον-Ρότσιλντ!

ΒΟΜΒΕΣ WIKILEAKS!!! Το ξεμπρόστιασμα της Χίλαρι Κλίντον! – hellasforce.com

ΒΟΜΒΕΣ WIKILEAKS!!! Το ξεμπρόστιασμα της Χίλαρι Κλίντον! – hellasforce.com

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΏΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ και Η κα. ΧΊΛΑΡΙ ΚΛΊΝΤΟΝ ΠΟΥ ΖΗΜΙΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!

ΒΟΜΒΕΣ WIKILEAKS!!! Το ξεμπρόστιασμα της Χίλαρι Κλίντον! – hellasforce.com

ΒΟΜΒΕΣ WIKILEAKS!!! Το ξεμπρόστιασμα της Χίλαρι Κλίντον! – hellasforce.com

ΒΟΜΒΕΣ WIKILEAKS!!! Το ξεμπρόστιασμα της Χίλαρι Κλίντον! – hellasforce.com

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr