Home ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;;;

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;;;

by John Kountouris
0 comment 101 views

ΦΥΛΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΕΤΕΤΡΑΠΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ…

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;;;

  • Πρωτοσέλιδο άρθρο του Ιωάν. Παπαζήση στην Ε.Ω. σήμερα

Screen Shot 2015-12-06 at 12.55.56 PM.png

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις προεκλογικές… κορώνες του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου για τις τράπεζες, που θα περνούσαν υπό τον πλήρη κρατικό έλεγχο, λόγω των δισεκατομμυρίων που χρεώθηκε ο ελληνικός λαός για την ανακεφαλαιοποίησή τους επί ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας;
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις προεκλογικές… υστερίες των δύο συγκυβερνητών αυτής της χώρας, που με μια… φωνή καθιστούσαν σαφείς τις δεσμευτικές προθέσεις τους απέναντι στο λαό, πως κανένα σπίτι δεν θα κατέληγε σε χέρια τραπεζίτη;

Screen Shot 2015-12-06 at 12.46.23 PM.png

Τελικά, με μια κίνηση – ματ, η πρώτη φορά… Αριστερά, η πρώτη αριστερή διακυβέρνηση της Ελλάδας, κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Και τις διοικήσεις των τραπεζών να μην αλλάξει και τις μετοχές του κράτους στα πιστωτικά ιδρύματα να εκμηδενίσει και οι τράπεζες -τελικά- να καταλήξουν στα ξένα funds, που κατά κύριο λόγο έλαβαν μέρος στην τελευταία ανακεφαλαιοποίηση.

Ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα είναι κάτι που πραγματικά για τον ελληνικό λαό, τον Ελληνα πολίτη, τον μικρομεσαίο επιχειρηματία και όλους όσοι σήμερα, εν καιρώ μνημονίων και ανελέητης κρίσης, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, θα αποτελέσει την ταφόπλακα στα όνειρά του για ένα καλύτερο αύριο. Ενα αύριο αμιγώς ελληνικό, πατριωτικό…

Οι τράπεζες, λοιπόν, αλλάζουν χέρια με τέτοιο τρόπο που και ο πλέον αδαής μπορεί να αντιληφθεί πως κρύβει μια απίστευτη επινόηση των δανειστών, κατ’ επέκταση των ξένων Funds που βρήκαν άλλους τρόπους να μπουν μέσα στη χώρα, με κάθε νομιμότητα αυτή τη φορά και έτσι να αποκτήσουν πρόσβαση στις περιουσίες των Ελλήνων.

Πριν λιγους μηνες ειδαμε να καταποντιζονται οι μετοχες των εν Ελλαδι τραπεζων και οι μετοχες τους να αλλαζουν χερια.Στην Alpha bank η Credit Suisse πηρε 3 εκατ τεμάχια, η Citigroup 1,6 εκατ. η Bank of America Merill Lynch 1,3 εκατ και η CVGX 200 χιλ μετοχές.

Στην Εθνική η Bank of America πηρε 200 χιλ. η CVGX 300 χιλ. και η Deutsche bank 250 χιλ.

Στην Eurobank η Goldman Sachs πηρε 3,2 εκατ τεμάχια, η INGA 1,2 εκατ, η BofA 800 χιλ. η CVGX 600 χιλ μετοχές και η Deutsche bank 500 χιλ.
Στην Πειραιώς η Credit Suisse πηρε 1,2 εκατ τεμάχια, η ΙΝCΑ 1 εκατ μετοχές, Barclays 200 χιλ. και η Deutsche bank 70 χιλ. Κανεις πλην απο εμας και ελαχιστων ακομη δεν μιλησε τοτε. Κανεις δεν ειπε οτι ο Χανες Μπρος πρωην υπουργος οικονομικων της Αυστριας δηλωσε οτι τα 170 δις ευρω που δηθεν δοθηκαν στην χωρα μας προς αναζωογονηση της οικονομιας μας δεν εφτασαν ποτε εδω αλλα πηγαν στις γερμανικες και γαλλικες τραπεζες.Τα ιδια δηλωσε και ο πρωνη Ιταλος πρωθυπουργος Μασσιμο Ντα Λεμα και ουδεις δεν ειπε τιποτα ουτε εντος ουτε εκτος της βουλης μας.

Screen Shot 2015-12-06 at 12.46.09 PM.png
Σημερα βλεπουμε οτι τα ξενα funds οπως τα αποκαλουν να αλωνουν οτι απεμεινε απο τις τραπεζικες μετοχες και να παιρνουν και προμηθεια επειδη διοργανωνουν την μεγαλυτερη ληστεια που εγινε ποτε εις βαρος μας. Θα παρουν περιπου 300 εκατομμυρια ευρω για τον κοπο τους αυτο υπο την ανοχη των κυβερνωντων αλλα και της δηθεν αντιπολιτευσεως.Ποια ειναι τα fynds αυτα που ουδεις τολμα να αγγιξει και ουτε καν τολμουν να αναφερουν το ονομα τους;;;

Ειναι η Commerzbank, η Bruyette & Woods, η NBG Securities και Nomura International plc,η BNP Paribas και HSBC Bank plc,η Bank Of America – Merril Lynch, η HSBC, η Mediobanca Bank η AXIA, η Barclays, η Eurobank Equities , η Euroxx Χρηματιστηριακή, η Keefe, η Wood & Company, η Citigroup Global Markets Limited και-J.P. Morgan Securities plcy, η Barclays Bank PLC, η Stifel Company, η Alpha Finance ,η Deutsche Bank AG, η UBS Limited, η UBS Limited, η Credit Suisse Securities και τελος οι Euroxx Securities και Mediobanca – Banca di Credito Finanziario S.p.A. Αυτα ειναι τα διεθνη οικονομικα αδηφαγα θηρια που πισω τους κρυβονται ως συνηθως οι ελαχιστοι και γνωστοι πλεον σιωνιστες υπερτραπεζιτες που εβαλαν τις εντολοδοχες κυβερνησεις μας να ανακεφαλαιοποιησουν τις τραπεζες μας να επιβαλλουν σε μας να πληρωσουμε τα 233 δις των δηθεν ανακεφαιοποιησεων τους να τις φτασουν μετα σε εικονικη καταρευση παιρνοντας ολα τα κεφαλαια τους στο εξωτερικο διαλυοντας στην ουσια την μετοχικη τους αξια που αντιπροσωπευει τις καταθεσεις μας και παιρνοντας στο τελος το συνολο του εναπομειναντος μετοχικου τους κεφαλαιου σχεδον δωρεαν.

Με βάση τις προσφορές που υποβλήθηκαν στα βιβλία προσφορών οι ανωθι ξένοι επενδυτές αποτίμησαν και αγορασαν τις ελληνικές τράπεζες ως εξής:

-Alpha bank 500 εκατ ενώ διέθετε προ ανακεφαλαιοποίησης 6,2 δισ. κεφάλαια.
– Εθνική 105 εκατ ενώ διέθετε προ ανακεφαλαιοποίησης 4 δισ. κεφάλαια.
– Eurobank 147 εκατ ενώ διέθετε προ ανακεφαλαιοποίησης 3 δισ. κεφάλαια.
– Πειραιώς 18 εκατ ενώ διέθετε προ ανακεφαλαιοποίησης 5,6 δισ. κεφάλαια. Πρεπει να πουμε ακομη οτι το 2006-2007 στις ελληνικές τράπεζες είχαν κεφαλαιοποίηση στο χρηματιστήριο 68-72 δισ. ευρώ και οι ιδιώτες κατείχαν το 44% του μετοχικού κεφαλαίου των ελληνικών τραπεζών, όπου στους ιδιώτες συμπεριλαμβάνονταν οι μεγάλοι Έλληνες επενδυτές, όπως και οι χιλιάδες μικρομέτοχοι οι οποιοι τελευταιοι κυριολεκτικα καταστραφηκαν. Πως εγινε αυτο;;; Οι κυβερνωντες επέτρεψαν να γινει αυτο το μέγα σκάνδαλο και το εκαναν με την αλλαγή που έγινε κατ εντολην εξωθεν κεντρων της παρ. 5 του άρθρου 7, του Ν. 4310/15 η οποία ανέφερε πως, για τις ανάγκες της ανακεφαλαιοποίησης “η τιμή κάλυψης των μετοχών ορίζεται ως τιμή, όπως αυτή προκύπτει από τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών, που διενεργείται από κάθε πιστωτικό ίδρυμα. Με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου το ΤΧΣ δύναται να δεχτεί αυτή την τιμή, υπό την προϋπόθεση ότι το Ταμείο έχει αναθέσει και έχει λάβει γνώση από ανεξάρτητο χρηματοοικονομικό σύμβουλο, ο οποίος γνωμοδοτεί ότι η διαδικασία βιβλίου προσφορών είναι σύμφωνη με τη διεθνή βέλτιστη πρακτική στις συγκεκριμένες περιστάσεις”.

Δεν πέρασαν 20 μέρες και με τον Ν. 4346/15 “Επείγουσες ρυθμίσεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις” (Αρ. ΦΕΚ 152 Α’/20.11.2015) επήλθε με το άρθρο 5 Τροποποίηση του Ν. 3864/2010 (Α” 119). Στην παρ. 24, σημειώνεται πως “Στο δεύτερο εδάφιο της περίπτωσης α” της παραγράφου 5 του άρθρου 7 η φράση “το Ταμείο δύναται να δεχτεί αντικαθίσταται με τη φράση “το Ταμείο δέχεται”.

Πιο απλά με το Ν. 4346/15 το ΤΧΣ υποχρεώνεται να δεχτεί την τιμή που θα προκύψει από τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών οποιαδήποτε και εάν είναι αυτή!

Με τον τρόπο αυτό δόθηκε νομική κάλυψη ώστε το ΤΧΣ να μη μπορεί να αρνηθεί τις εξευτελιστικέςτιμές που προέκυψαν από τις αυξήσεις κεφαλαίου.

Η ως άνω τροπολογία “κάλυψε” νομικά το ΤΧΣ και τα μέλη της Διοίκησής του να αποδεχθούν, χωρίς να μπορούν να κατηγορηθούν για απιστία, τις εξευτελιστικές τιμές των μετοχών των τραπεζών που προέκυψαν με την παρέμβαση των ξένων κεφαλαίων στα βιβλία προσφορών.

Γίνεται προφανές, ότι για το μέγα σκάνδαλο της “ανακεφαλαιοποίησης” των τραπεζών μεσολάβησαν, πέραν των ανοχών και των μεθοδεύσεων, “φωτογραφικές” ρυθμίσεις, ενώ προκύπτουν πελώριεςπολιτικές και βαρύτατες ποινικές ευθύνες.

Εν κατακλειδι ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε η ελληνική κυβέρνηση το ζήτημα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών οδήγησε σε ζημία του Δημοσίου, ύψους πολλων δις ευρω, λόγω της εξαΰλωσης της συμμετοχής του στα τέσσερα συστημικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Σαν να μην είχε αρκετές οικονομικές ανησυχίες η Ελλάδα, την προηγούμενη εβδομάδα ξένα επενδυτικά funds κατόρθωσαν να πάρουν τον έλεγχο των τεσσάρων συστημικών τραπεζών της χώρας, δια της συμμετοχής τους στις αντίστοιχες αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων ύψους 6,42
δισ δολαρίων αλλά και μίας σειράς περίπλοκων νομικών χειρισμών.

Εξ αποτελέσματος, οι μετοχές των τραπεζών ξεπουλήθηκαν, εξαϋλώνοντας τη συμμετοχή του Δημοσίου σε αυτές, την ώρα που η περιουσία τους αγγίζει τα 358 δισ δολάρια, αναφέρεται χαρακτηριστικά σε άρθρο που δημοσιεύει το CNBC…. Η κρατική συμμετοχή στην Εθνική Τράπεζα έπεσε στο 24% από 57% και στη Eurobank σε μόλις 2.4% από 35%. Στην Alpha Bank το μερίδιο του Δημοσίου μειώθηκε σε 11% από 64% στη δε Πειραιώς, η συμμετοχή του ανέρχεται σε 22% από 67%. Όλα αυτά – συνεχίζει το άρθρο – μεταφράζονται τελικά σε απώλειες ύψους σχεδόν 44 δις ευρω, χρήματα τα οποία πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι για την διάσωση των τραπεζών κατά τα προηγούμενα τρία χρόνια…. Βεβαια η ζημια δεν ειναι 44 δις αλλα περιπου 400 δις που θα τα πληρωνουμε για δεκαετιες πρεπει να πουμε στους συναδελφους του CNBC και τουτο το λεμε για να βαλουμε τα δεδομενα σε σωστες βασεις. Πρεπει ακομη να δουμε αλλη μια παραμετρο διοτι οι “δανειστές” από το Λουξεμβούργο (EFSF/ESM) –με τη σύμφωνη γνώμη και υποστήριξη της ΕΚΤ– ζητούν να μάθουν που πήγαν τα 83 περίπου δισ. ευρώ που έχουν απορροφηθεί στις μέχρι σήμερα ανακεφαλαιοποιήσεις των ελληνικών τραπεζών. Τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίζεται η έρευνα αυτή προκύπτουν από το AQR (Asset Quality Review) που αφορά την αξιολόγηση της περιουσίας και των υποχρεώσεων των ελληνικών τραπεζών, στο πλαίσιο του stress test με το οποίο δρομολογηθηκαν οι διαδικασίες της ανακεφαλαιοποίησης-ληστειας και των τελευταιων περιουσιακων μας στοιχειων .Πού πήγαν αυτά τα δεκάδες δισ. ευρώ που διοχετεύθηκαν στις ανακεφαλαιοποιήσεις και φόρτωσαν αντίστοιχα το δημόσιο χρέος; Τι θα προκύψει από την έρευνα αυτή και τι θα σημάνει αυτό για τον επιχειρηματικό, τον τραπεζικό, αλλά και τον πολιτικό κόσμο που θα εμφανισθεί να έχει εμπλακεί;

Αντιλαμβανομαστε ολοι πλεον οτι πολλοι πολιτικαντηδες μας θα πανε φυλακη απο τους ιδιους τους προστατες τους διοτι μαλλον συνεληφθεισαν να κλεβουν περισσοτερα απο τα συμφωνηθεντα. Αυτην την φορα μαλλον την πατησατε κατα το κοινως λεγομενον πολιτικαντηδες διοτι ο έλεγχος αλλά και η διαχείριση των κεφαλαίων θα είναι άμεσος και από τους ίδιους τους δανειστές.Δεν θα πρεπει να ξεχασουμε να πουμε στο σημειο αυτο οτι στο άρθρο 5 και στα δικαιλώματα που αποκτά πλέον ο ESM στις τράπεζες. Προβλέπονται:

Το ΤΧΣ θα υπογράψει “συμβόλαιο” συνεργασίας (RFA) με τις τράπεζες στο οποίο θα προβλέπεται η εφεξής εκπροσώπησή του στο διοικητικό συμβούλιο, καθώς επίσης και η έκταση του δικαιώματος veto στη λήψη αποφάσεων.“Το ΤΧΣ συνάπτει συμφωνίες – πλαίσιο με τα πιστωτικά ιδρύματα, όχι μόνο στην περίπτωση που κατέχει μετοχές τους, αλλά και στην περίπτωση που λόγω προηγούμενης λήψης κρατικής ενίσχυσης, τα εν λόγω ιδρύματα έχουν σε ισχύ σχέδια αναδιάρθρωσης εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την εφαρμογή των οποίων παρακολουθεί το Ταμείο”.

Οι βασικές αρχές του νέου νόμου προβλέπουν πλέον σημαντική εμπειρία στα μέλη των ΔΣ αλλά και σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις. Σε θέσεις διοίκησης προβλέπεται ότι δεν θα πρέπει να διορίζονται τα λεγόμενα “πολιτικά εκτειθέμενα πρόσωπα”, ενώ το μέλος του δ.σ. θα πρέπει να δηλώνει υποχρεωτικά τις οικονομικές διασυνδέσεις του με το πιστωτικό ίδρυμα. Ακόμη και για τα μη εκτελεστικά μέλη θα απαιτείται ειδική εμπειρία που θα τους επιτρέπει να ασκούν αποτελεσματικά τα καθήκοντά τους.

Τι θα γίνει με τα Διοικητικά Συμβούλια;

Το ερώτημα που τίθεται, είναι αν με αυτές τις ασαφείς διατυπώσεις, σημερινές διοικήσεις ή πολλά μέλη διοικητικών συμβουλίων των συστημικών τραπεζών, θα δικαιούνται να μείνουν στις θέσεις τους.
Σημειώνεται ότι ιδιαίτερη έμφαση θα δίνεται εφεξής όχι μόνο στην αξιολόγηση των μελών των δ.σ. των τραπεζών, αλλά και στην πρόβλεψη για εξειδικευμένο και έμπειρο μέλος που θα ασχολείται αποκλειστικά στη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Το μεγάλο παιχνίδι, πια, θα παιχθεί στο πώς θα καταλήξουν σε ξένα χέρια οι περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις, ακόμα και ορισμένες εκ των κορυφαίων και πιο αποδοτικών, που όμως τυγχάνει να έχουν δανειστεί μεγάλα ποσά από τα τραπεζικά πιστωτικά ιδρύματα της χώρας.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αν προλάβει βέβαια, προετοιμάζεται να φέρει νόμο προς ψήφιση στη Βουλή, σύμφωνα με τον οποίο θα δρομολογηθούν υποχρεωτικές αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στις επιχειρήσεις εκείνες που έχουν δάνεια σε εκκρεμότητα, ίσες με το ύψος των κεφαλαίων που έχουν δανειστεί.

Θα ζητήσουν, δηλαδή, μέσα στο αποκορύφωμα της κρίσης από τους καταχρεωμένους επιχειρηματίες να αυξήσουν το μετοχικό τους κεφάλαιο και να το καλύψουν με ρευστό που αν είχαν, θα φρόντιζαν κατά κάποιο ποσοστό να ήταν και συνεπείς ως προς τις τράπεζες.

Επειδή, λοιπόν, αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στην Ουγκάντα, οι επιχειρηματίες που δεν θα έχουν ρευστό και δεν θα μπορούν να καλύψουν την υποχρεωτική αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, θα δουν μέσα σε μια νύχτα την επιχείρησή τους να καταλήγει στα χέρια της τράπεζας, αφού έτσι θα «αποπληρώνουν» το σύνολο του δανείου που είχαν λάβει. Και ουσιαστικά, ή θα μείνουν ως διαχειριστές της ίδιας τους της εταιρείας ή θα υποχρεωθούν να φύγουν οριστικά από αυτή, μέσω μεταβίβασης των μετοχών τους στην τράπεζα, δηλαδή στους ξένους ιδιοκτήτες της και τα Funds που αυτοί εκπροσωπούν.

Αυτο θα πει αριστερή διακυβέρνηση μιας χώρας… Αυτοί είναι που προεκλογικά δήλωναν πως θα στείλουν τον Στουρνάρα στο σπίτι του και όχι μόνο, αφού θα τον… έσερναν στα δικαστήρια για να απολογηθεί για τα δικά του «όργια», ενώ τώρα κάθονται στο ίδιο τραπέζι, τρώνε και πίνουν μαζί του και σχεδιάζουν τον τρόπο που θα ρίξουν τη χαριστική βολή στους επιχειρηματίες και τους πολίτες που έχουν δανειστεί από τις τράπεζες χρήματα.

Αυτή είναι η αριστερή… Σεισάχθεια που με τόσο μεγάλη άνεση υποσχόταν ο Αλέξης Τσίπρας στον ελληνικό λαό.Εμεις πιστευαμε οτι θα ανακεφαλαιοποιησετε τα ασφαλιστικα μας ταμεια αντι για τις τραπεζες τα οποια αργοτερα θα μπορουσατε ως απολυτως υγειη να τα μετατρεψετε ακομη και σε ασφαλιστικη κρατικη τραπεζα καλωντας ολους τους Ελληνεςνα μεταφερουν εκει τις καταθεσεις του εξωτερικου και του εσωτερικου σωζοντας οτι απεμεινε απο τις ορεξεις των σιωνιστικων ορνεων αλλα πλανηθηκαμε πλανην οικτραν οπως και ολος ο Ελληνικος λαος…Το τελευταιο που μενει να κανετε ειναι να μετατρεψετε τις καταθεσεις μας απο αποταμιευτικο σε επενδυτικο προιον και μετα να μας πειτε κυριες και κυριοι λυπουμεθα αλλα παιξατε και χασατε και τοτε ουτε καν φανταζεστε τι θα παθετε απο τον Ελληνικο λαο….ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

  • ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

 

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr