Home Greek News ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ…

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ…

by John Kountouris
0 comment 256 views

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ…

  • του Ιωάν. Παπαζήση
*** ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΏΡΑ ΣΉΜΕΡΑ ***

Screen Shot 2015-10-11 at 9.26.08 AM
ΤΟ 2009 ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΡΩ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ. ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΣΗ Α.Ο.Ζ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ Α.Ο.Ζ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΑΛΛΑΣΗΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.30.23 AM

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2013 Ο Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΥΡΗΞΕ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠ.ΕΘΝ.ΑΜΥΝΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΤΑΝ Η ΝΗΣΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Α.Ο.Ζ ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Α.Ο.Ζ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.30.13 AM

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΝΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ…ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2013 ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ [Κ.Α.Σ] ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ Κ.Α.Σ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ κ Γ.ΑΧΛΑΔΙΩΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΚΥΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΗΝ ΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΗΝ ΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ;;;  ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ;;;  ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 2009 ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ [[ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ]] ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ [[ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ]].

ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΔΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.31.10 AM

ΜΟΝΟΝ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΥΔΡΙΤΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ ΤΗΣ PGS ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ STRATFOR ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ USGS ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Κ.ΦΩΣΚΟΛΟ ΤΟ ΙΓΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.31.32 AM

ΤΟ 2012 ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΡΙ ΑΖΑΡΟΦ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΡΥΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΔΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ STRATFOR ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΔΡΙΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟ 2009 ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ:

[[ΥΔΡΙΤΕΣ – οι κρατήρες του παγωμένου μεθανίου: Οι κρατήρες λοιπόν των λασποηφαιστείων, αποτελούνται από μεθάνιο που καθώς βγαίνει στον πυθμένα της θάλασσας, λόγω του μεγάλου θαλάσσιου βάθους, της μεγάλης πίεσης του νερού και της χαμηλής θερμοκρασίας παγώνει! Έτσι σχηματίζεται ένας πάγος, που αποτελείται από παγωμένα μόρια νερού, που έχουν όμως κυψέλες συμπυκνωμένου, στερεού μεθανίου, με πολύ μεγάλη πυκνότητα, που γι΄ αυτό αποτελεί ένα ορυκτό υπερκαύσιμο! Το υπερκαύσιμο του μέλλοντος!

· ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΛΑΣΠΟΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ: Το παρήγορο για τα ελληνικά πράγματα είναι ότι έχουμε εντός της ελληνικής ΑΟΖ πάρα πολλά τέτοια λασποηφαίστεια, δεξαμενές δηλαδή φυσικού αερίου (αέριο μεθάνιο) και υδριτών (συμπυκνωμένου στερεού μεθανίου)! Το τόξο των ελληνικών λασποηφαιστείων ξεκινά από τη δυτική Ελλάδα στο Ιόνιο, γίνεται κυριολεκτικά «δάσος» κάτω από την Κρήτη και φτάνει ως τα νότια της Μεγίστης.]].

Screen Shot 2015-10-11 at 9.31.22 AM

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΝ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΔΑΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥΣ … ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΡΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.31.43 AM

ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΣ , ΕΥΧΕΣ, ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΕΚΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.30.36 AM

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΟΠΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ ΕΚΕΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ.ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ:

Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης
Μεγίστη,
851 11 ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ Megisti Municipality or Elementary School
Megisti,
GR-851 11 KASTELLORIZO
GREECE ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΒΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗΣ
Εκπαίδευση
Καστελλόριζο, Μεγίστη,85111, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ.

–ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr