Home Greek News Αρχίζει πάλι (μετά από διακοπή) στις 29/9 η δίκη – φιάσκο με κατηγορούμενους επίορκους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που πούλαγαν προστασία στον υπόκοσμο της Ελλάδος. Το 70σελιδο πόρισμα της ΕΥΠ που “φτιάχτηκε” για να αθωωθούν.

Αρχίζει πάλι (μετά από διακοπή) στις 29/9 η δίκη – φιάσκο με κατηγορούμενους επίορκους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που πούλαγαν προστασία στον υπόκοσμο της Ελλάδος. Το 70σελιδο πόρισμα της ΕΥΠ που “φτιάχτηκε” για να αθωωθούν.

by _
0 comment 212 views

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2022

Αρχίζει πάλι (μετά από διακοπή) στις 29/9 η δίκη – φιάσκο με κατηγορούμενους επίορκους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που πούλαγαν προστασία στον υπόκοσμο της Ελλάδος. Το 70σελιδο πόρισμα της ΕΥΠ που “φτιάχτηκε” για να αθωωθούν.


Του Άρη Σπίνου

Για την δίκη που ήδη έχει ξεκινήσει στο εφετείο Αθηνών και αφορά τις βαριές κατηγορίες σε βάρος δεκάδων αξιωματικών της ΕΛΑΣ που μαζί με δεκάδες ακόμα άτομα που διαχειρίζονταν οίκους ανοχής και παράνομες λέσχες σας έχουμε ενημερώσει με εκτενή ρεπορτάζ. Η συνέχεια της μετά από διακοπή είναι την Πέμπτη 29/9.Το Edolio5 ήταν ίσως το μοναδικό ΜΜΕ (με εξαίρεση ένα – δύο ακόμη για να μην αδικήσουμε) που ασχολήθηκε με την εξέλιξη της υπόθεση αυτής.

Αρρώστησε με Κορονοϊό… ο πρόεδρος του δικαστηρίου! Διακόπηκε για τις 12/7 η δίκη για τους “επίορκους της ΕΛΑΣ”. Το 70σέλιδο “πόρισμα – έκθεση ιδεών” της ΕΥΠ και τα τραγικά λάθη (έγιναν επίτηδες;) που θα οδηγήσουν στην αθώωση όλων των εμπλεκομένων

Είναι αυτονόητο ότι εμείς θα είμαστε εκεί σε αντίθεση με βασικούς μάρτυρες που συνέταξαν την έκθεση ή έκαναν τον δικαστικό χειρισμό της που απουσιάζουν μέχρι σήμερα που έχουν ήδη προηγηθεί 3 δικάσιμες διαδικασίες.

Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει σε όλους η εμφάνιση του π. διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη, που είχε άμεση σχέση με την σύνταξη του δελτίου πληροφοριών που αποτέλεσε την βάση της δικογραφίας, ο οποίος πέρα του γεγονότος ότι δεν κατέθεσε απολύτως τίποτα, επικαλούμενος το απόρρητο, συνοδευόταν από δικηγόρο του γραφείου που εκπροσωπούσε τις νομικές υποθέσεις του εγκεφάλου της υπόθεσης Δημήτρη Μάλαμα.

ΠΗΓΗ >> https://edolio5.blogspot.com/2022/09/299-70.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr