Home Greek News ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

by _
0 comment 143 views

ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Το τεραστίων διαστάσεων κυβερνητικό σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και συντάραξε και την παγκόσμια σφαίρα! Πρώτη είδηση στα ξένα Μέσα η παρακολούθηση πολιτικών και δημοσιογράφων από τα όργανα της κυβέρνησης Μητσοτάκη! Η οποία κατηγορείται πως χρησιμοποίησε “τις πιο σκοτεινές πρακτικές”, προκαλώντας τις χειρότερες ημέρες από τότε που υπήρξε στρατιωτική διακυβέρνηση της χώρας (βρετανική παγκόσμιας κυκλοφορίας εφημερίδα Guardian)!

Αλλά εκτενές ρεπορτάζ για το θέμα των κυβερνητικών τηλεφωνικών υποκλοπών, έκανε και η παγκοσμίως γνωστή αμερικανική εφημερίδα New York Times, η άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, θέτοντας σοβαρές ανησυχίες εξάπλωσης της “ασθένειας” και σε άλλες χώρες της Ευρώπης! Εξ ου και έστειλε δημοσιογράφους της, στην χώρα μας!

Επίσης πολύ σκληρή κριτική άσκησε στην ελληνική κυβέρνηση και το Politico, η δημοφιλής ηλεκτρονική εφημερίδα με έδρα τις Βρυξέλλες, έχοντας πολύ ψηλά στην επικαιρότητα το πολιτικό σκάνδαλο των υποκλοπών της κυβέρνησης Μητσοτάκη! Μάλιστα ανέφερε πως αυτό συνέβη, όταν ακόμη εξακολουθεί και παραμένει “ο πόνος της λιτότητας”!

ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο συνταξιοδοτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b1%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83-%cf%81%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%be%ce%bf%ce%b4%ce%bf-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr