Home Κορωνοϊος Αντιρόεδρος της Pfizer Δρ. Michael Yeadon συμπεραίνει: «Δεν υπάρχουν ιοί του αναπνευστικού, όπως ο COVID-19»!!! Πρόκειται τελικά για μεγάλη ΑΠΑΤΗ ο δήθεν «κορωνοϊός»!!!

Αντιρόεδρος της Pfizer Δρ. Michael Yeadon συμπεραίνει: «Δεν υπάρχουν ιοί του αναπνευστικού, όπως ο COVID-19»!!! Πρόκειται τελικά για μεγάλη ΑΠΑΤΗ ο δήθεν «κορωνοϊός»!!!

by _
0 comment 229 views

Δρ Michael Yeadon συμπεραίνει: «Δεν υπάρχουν ιοί του αναπνευστικού, όπως ο COVID-19»!!! Πρόκειται τελικά για μεγάλη ΑΠΑΤΗ ο δήθεν «κορωνοϊός»!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07 Αυγ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο γνωστός Δρ. Michael Yeadon, ο πρ. αντιπρόεδρος της Pfizer, δήλωσε τα εξής απίστευτα αναφορικά με τον κορωνοϊό…

Οι δυνάμεις αυτού του κόσμου, θα τους αποκαλώ δράστες, τους ανθρώπους, δηλαδή, που «έτρεξαν» αυτό το παγκόσμιο έγκλημα για να κατακτήσουν όλη την ανθρωπότητα, αυτό που έκαναν είναι ότι προσποιήθηκαν ότι υπήρχε σοβαρή, νέα, αναπνευστική, ιογενής απειλή για την υγεία.

Περι αυτού εμπρόκειτο τελικά ο «ιός» της Γουχάν.

Κατά τη γνώμη μου, δεν υπήρξε ποτέ καμία νέα απειλή για την υγεία.

Το πρώτο πράγμα ήταν αυτή η υπερβολική απειλή για την υγεία.

Τώρα μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχει ένας νέος ιός, αλλά αν ναι, δεν είναι πιο σοβαρός από τη γρίπη, αλλά όχι στην πραγματικότητα, επειδή η γρίπη εξαφανίζεται ταυτόχρονα από καθαρή σύμπτωση.



Συνειδητοποίησα με τη πάοδο του χρόνου ότι δεν μπορούσα πλέον να διατηρήσω την κατανόησή μου για τους ιούς του αναπνευστικού, όπως νόμιζα ότι τους γνώριζα. Και μετά έμαθα πρόσφατα μια νέα πληροφορία, η οποία κατέρρευσε την πιθανότητα ότι οι αναπνευστικοί ιοί, όπως περιγράφονται, υπάρχουν καθόλου. Κι όμως δεν υπάρχουν.

Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν και υπάρχουν άνθρωποι που είναι άρρωστοι. Οι άνθρωποι είχαν ακριβώς τις ίδιες ασθένειες ακόμη και πριν από εκείνο τον «απαίσιο» γιατρό Michael Yeadon που είπε ότι οι ιοί δεν υπάρχουν. Ακόμα «κολλάνε» «κρυολόγημα» και «γρίπη». Απλώς νομίζω ότι δεν γνωρίζουμε τι τις προκαλεί και δεν είναι «ιοί του αναπνευστικού».

Διαβάστε επίσης αυτό που έχουμε βγάλει για αυτό το θέμα με τίτλο ΒΟΜΒΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΗ» – Το ίδιο το CDC παραδέχεται τώρα με ΈΓΓΡΑΦΑ πως ΟΛΟΙ οι δήθεν «ιοί» είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΙ, όπως ο…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»!!! ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΙΟΙ = ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ!!!

Δείτε το βίντεο!…



 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr