Home ΔΙΕΘΝΗ Η Ιρλανδία ενώνεται με τον Καναδά και τις Κάτω Χώρες και στοχεύει αγρότες με περικοπές εκπομπών άνθρακα που προκαλούν περαιτέρω παγκόσμιες ελλείψεις τροφίμων!!!

Η Ιρλανδία ενώνεται με τον Καναδά και τις Κάτω Χώρες και στοχεύει αγρότες με περικοπές εκπομπών άνθρακα που προκαλούν περαιτέρω παγκόσμιες ελλείψεις τροφίμων!!!

by _
0 comment 175 views

Τι συμβαίνει? Η Ιρλανδία ενώνεται με τον Καναδά και τις Κάτω Χώρες και στοχεύει αγρότες με περικοπές εκπομπών άνθρακα που προκαλούν περαιτέρω παγκόσμιες ελλείψεις τροφίμων!!!

Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 24 Ιουλίου 2022 στις 5:50 μ.μ


Οι Ιρλανδοί ηγέτες ενώθηκαν με την Ολλανδία και τον Καναδά για να καταπολεμήσουν τους αγρότες με εξαντλητικές περικοπές στις εκπομπές άνθρακα.

Οι αγρότες στην Ολλανδία διαμαρτύρονται εδώ και εβδομάδες αφότου η κυβέρνηση θέσπισε ένα νέο σχέδιο για να τους χρεοκοπήσει και να διαταράξει τον εφοδιασμό τροφίμων στην Ευρώπη.

Οι διαδηλώσεις των αγροτών στην Ολλανδία έφτασαν στο βασιλικό παλάτι στην πλατεία Dam στο Άμστερνταμ. Ο 16χρονος Τζουκέ, ο οποίος πυροβολήθηκε από αστυνομικό την Τρίτη, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Γκέερτ Βίλντερς δημοσίευσε μια επιστολή-βόμβα που δείχνει ότι η παγκοσμιοποιημένη ολλανδική κυβέρνηση θέλει να χρησιμοποιήσει απαλλοτριωμένη γεωργική γη για κέντρα ασύλου για τους λαθρομετανάστες!!!

Περίπου 40.000 Ολλανδοί αγρότες παρέλυσαν την κυκλοφορία στην Ολλανδία και απέκλεισαν περίπου 20 κέντρα διανομής τροφίμων το Σαββατοκύριακο με φορτηγά και τρακτέρ.

Το Breitbart.com αναφέρει:



Η κυβέρνηση της Ιρλανδίας που αγαπά την πράσινη ατζέντα πρόκειται να επιβάλει μείωση των εκπομπών περίπου 28 τοις εκατό στους αγρότες, σύμφωνα με μια έκθεση.

Οι αγρότες στην Ιρλανδία ενδέχεται σύντομα να αναγκαστούν να κάνουν δυνητικά επιζήμιες αλλαγές στις επιχειρήσεις τους, καθώς οι υπουργοί της κυβέρνησης της Ιρλανδίας που ανησυχούν για το κλίμα φαίνονται έτοιμοι να μειώσουν τις εκπομπές του κλάδου κατά περίπου 28 τοις εκατό.

Αξιωματούχοι εντός της ιρλανδικής κυβέρνησης παζαρεύουν για το πόσο άσχημα μπορούν να «κοπανήσουν» τα αγροκτήματα της χώρας με την πράσινη νομοθεσία, παρά τις σπλαχνικές αντιδράσεις των αγροτών σε ένα άλλο κράτος μέλος της ΕΕ, την Ολλανδία για τον περιορισμό των εκπομπών αζώτου, λόγω της ζημίας των περιορισμών -των εμπνευσμένων από την ΕΕ– που θα προκαλέσουν στις επιχειρήσεις τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των The Times, ο υπουργός Γεωργίας της Ιρλανδίας, Charlie McConalogue, έχει ήδη συμφωνήσει να επιβάλει περικοπή είτε κατά 27 είτε 28% στον αγροτικό τομέα της χώρας, μια κίνηση που θα προκαλέσει σημαντικές διαταραχές στις τοπικές επιχειρήσεις.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Καναδός τύραννος Τζάστιν Τριντό ανακοίνωσε επίσης ότι προχωρά με ένα σχέδιο για τη μείωση της χρήσης λιπασμάτων από τον Καναδά και τους πτωχευμένους αγρότες.



Αυτό θα χρεοκοπήσει τους αγρότες, η γη τους θα κατακτηθεί από διεθνείς δισεκατομμυριούχους και η παγκόσμια έλλειψη τροφίμων θα βαθύνει.

Θα τρώτε ζωύφια πριν το καταλάβετε, είτε το θέλετε είτε όχι!

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/07/going-ireland-joins-canada-netherlands-targets-farmers-carbon-emissions-cuts-endangering-global-food-shortages/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr