Home Greek News Χορήγησαν “τιμητική πολιτογράφηση” σε ένα ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ από την INTERPOL για…ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ και όχι μόνον!!!

Χορήγησαν “τιμητική πολιτογράφηση” σε ένα ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ από την INTERPOL για…ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ και όχι μόνον!!!

by _
0 comment 160 views

Χορήγησαν “τιμητική πολιτογράφηση” σε ένα ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ από την INTERPOL για…ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ και όχι μόνον!!!


«Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τα πολιτικά μπάσταρδα Μάκης Βορίδης, Αδωνης Γεωργιάδης να απαντήσουν. Ο Yasam Ayavefe δεν υπάρχει στο Τουρκικό Εθνικό Δημοτολόγιο, σύστημα που κατέχει η ΕΥΠ και στα χέρια μου.» – Μανώλης Χατζησάββας, πρὠην πράκτορας της ΕΥΠ

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα άρθρο του στο σάιτ του, ο κος Μανώλης Χατζησάββας γράφει τα εξής για αυτό το θέμα…

Με άγνωστο μέχρι στιγμή το ‘τίμημα’ διότι επ’ ουδενί άλλο λόγο μπορεί να δικαιολογηθεί τέτοια παρανομία, στις 14 Ιουνίου 2022 χορήγησαν Τιμητική Πολιτογράφηση στον αλλοδαπό YASAM AYAVEFE – ΑΓΙΑΒΕΦΕ ΓΙΑΣΑΜ του ΜΕΧΜΕΤ γεννηθέντα στις 27-9-1983 στα Άδανα της Τουρκίας.

Αυτό έγινε επειδή Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ έχοντας υπόψη το γεγονός ότι ο αλλοδαπός YASAM AYAVEFE- ΑΓΙΑΒΕΦΕ ΓΙΑΣΑΜ έχει προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στη χώρα, με τις επενδύσεις του και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, έχει συμβάλει στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας προβάλλοντας την στους διεθνείς οικονομικούς κύκλους και ως εκ τούτου η απονομή της ελληνικής ιθαγένειας στο πρόσωπο του δύναται να εξυπηρετήσει εξαιρετικό συμφέρον της χώρας στο πλαίσιο της στρατηγικής ενδυνάμωσης της ελληνικής οικονομίας.

Ο YASAM AYAVEFE – ΑΓΙΑΒΕΦΕ ΓΙΑΣΑΜ του ΜΕΧΜΕΤ γεννηθέντας στις 27-9-1983 στα Άδανα της Τουρκίας είναι ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ από την INTERPOL με Ερυθρά Αναγγελία για υποθέσεις παράνομου τζόγου στην Τουρκία και στην Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου-ΤΔΒΚ (Μη αναγνωρισμένο κράτος, διότι είναι το τμήμα της Κύπρου που τελεί υπό τουρκική κατοχή κατά παράβαση Διεθνών Κανόνων Δικαίου), καθώς και για την διερεύνηση της διπλής δολοφονίας του ιδιοκτήτη καζίνο Halil Falyalı και του οδηγού του στην ΤΔΒΚ. Ο YASAM AYAVEFE – ΑΓΙΑΒΕΦΕ ΓΙΑΣΑΜ του ΜΕΧΜΕΤ καταζητείται ως ιθύνων νους της της σχεδίασης και υποκίνησης της διπλής δολοφονίας…

Διαβάστε τώρα το υπόλοιπο άρθρο στο παρακάτω λινκ….

https://www.greekcorruption.dk/el/ποιος-είναι-ο-yasam-ayavefe-που-έκαναν-έλληνα/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr