Home ΚΟΣΜΟΣ Μπιλ Γκεϊτς: Το να ελέγχεις εάν οι άνθρωποι είναι εμβολιασμένοι, ενώ γνωρίζουμε πως και οι εμβολιασμένοι κολλάνε, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα

Μπιλ Γκεϊτς: Το να ελέγχεις εάν οι άνθρωποι είναι εμβολιασμένοι, ενώ γνωρίζουμε πως και οι εμβολιασμένοι κολλάνε, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα

by _
0 comment 157 views

Mπίλ Γκεϊτς: Γvωρίζoυμε πως και oι εμβoλιασμέvoι κoλλάvε καί δεv έxει νonμα vα…

Το να ελέγχεις εάν οι άνθρωποι είναι εμβολιασμένοι, ενώ γνωρίζουμε πως και οι εμβολιασμένοι κολλάνε, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα!!!

Κι όμως το είπε ο Μπιλ Γκέιτς. Όταν το λέγαμε εμείς ήταν θεωρία συνομωσίας. Ο λόγος; Αφοσίωση περισσότερο στα τεστ και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς παρά στο πάσο. Το πάσο ήταν προάγγελος της ηλεκτρονικής ταυτότητας που θα έρθει αναπόφευκτα, όχι απαραίτητα με το πρόσχημα της υγείας αλλά του ηλεκτρονικού προγραμματισμένου χρήματος (CBDC) και της καταγραφής του αποτυπώματος του διοξειδίου του άνθρακα του καθενός μας..

Αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουν οι εμβολιασμοί και οι εγκλεισμοί. Οι πληροφορίες μας λένε πως η καραντίνα για τη μαϊμουδοβλογιά θα είναι 3 εβδομάδες αντί για 2 και όποιος βγεί θετικός θα ‘συνίσταται’ εμβολιασμός για έξοδος από τη καραντίνα, όχι τεστ και όχι μόνο στο μολυσμένο αλλά σε όλο το κύκλο του..και όποιους άτυχους περαστικούς ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Αυτό το σενάριο θα παίξει φέτος, σε άλλες χώρες περισσότερο και σε άλλες λιγότερο..


πηγη

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr