Home ΔΙΕΘΝΗ Παραφροσύνη! Η κυβέρνηση της Ουκρανίας καταθέτει νομοσχέδιο για να επιτρέψει στους αξιωματικούς να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ παραδοθέντα στρατεύματα του ουκρανικού στρατού!

Παραφροσύνη! Η κυβέρνηση της Ουκρανίας καταθέτει νομοσχέδιο για να επιτρέψει στους αξιωματικούς να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ παραδοθέντα στρατεύματα του ουκρανικού στρατού!

by _
0 comment 127 views

Παραφροσύνη! Η κυβέρνηση της Ουκρανίας καταθέτει νομοσχέδιο για να επιτρέψει στους αξιωματικούς να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ παραδοθέντα στρατεύματα του ουκρανικού στρατού!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 25 Μάιου 2022 | 23:23 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


HAL TURNER 

Βουλευτές του κόμματος του προέδρου της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky πρότειναν έναν νέο νόμο που θα επιτρέπει στους διοικητές να ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ τους στρατιώτες τους προκειμένου να σταματήσουν τη μαζική παράδοση από τα ουκρανικά στρατεύματα και τη φυγή από τις θέσεις τους.

Το νομοσχέδιο έχει τον αριθμό 7351 και δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Verkhovna Rada, που είναι το νομοθετικό σώμα της Ουκρανίας, όπως φαίνεται παρακάτω:

Αυτοματοποιημένη μετάφραση από  τα Ουκρανικά στα Αγγλικά, που έγινε διαδικτυακά, δείχνει τις λεπτομέρειες:

Έτσι, ενώ ένα μέρος του νομοσχεδίου διατάζει να μην γίνει “κανένα κακό”, το επόμενο μέρος του νομοσχεδίου λέει ότι ένας Διοικητής μπορεί να δώσει εντολή σε έναν υφιστάμενο να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΛΑ για να σταματήσει τα στρατεύματα. Δηλαδή, να τους ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!! ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ την ενότητα που προηγουμένως έγραφε “αν δεν προκαλέσει θάνατο!!!”



Εκδοτική γνώμη Hal Turner

Αυτό είναι το επίπεδο φανατισμού της κυβέρνησης της Ουκρανίας. Με απλά λόγια, χάνουν τον πόλεμο, ΞΕΡΟΥΝ ότι τον χάνουν, και φαίνεται να τρελαίνονται γι’ αυτό.

Θέλουν να περάσουν νέο νόμο για να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ τα δικά τους στρατεύματα;;;;;;

Είναι αυτό άξιο της υποστήριξης των Αμερικανών φορολογουμένων; Είναι αυτό άξιο της υποστήριξης του ΝΑΤΟ;

Οχι.

Είναι καιρός να πούμε στην Ουκρανία ότι η κατάσταση έχει τραβήξει πολύ και ότι πρέπει να συνάψουν ειρήνη με τη Ρωσία. Το να κάνουμε διαφορετικά θα μας έκανε εμάς στη Δύση τόσο τρελούς όσο οι Ουκρανοί,

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ . . .



Ο διοικητής της 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών αναφέρει στο παρακάτω βίντεο ότι προσωπικά έχει θάψει περισσότερους από 50 νεκρούς στρατιώτες, ενώ η διοίκηση τους έχει γράψει ως «λιποτάκτες» και «αγνοούμενους πολέμου»!!!

Ο αιχμάλωτος διοικητής των Πεζοναυτών είπε για μια αποτυχημένη απόπειρα αντεπίθεσης από την AFU, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή νηοπομπών στρατιωτικού εξοπλισμού και την εξάλειψη του μεγαλύτερου μέρους του προσωπικού. Έχοντας φορέσει πολιτικά ρούχα, προσπάθησε να πάει στην πόλη και να κρυφτεί ανάμεσα σε πολίτες, αλλά συνελήφθη από το γραφείο του διοικητή του Ντόνετσκ και αιχμαλωτίστηκε.

Είπε ότι του δόθηκε εντολή να θάψει τους σκοτωμένους υφισταμένους ακριβώς στις θέσεις του. Αργότερα, έμαθε ότι είχαν καταγραφεί ως λιποτάκτες και αγνοούμενοι στις επίσημες λίστες, έτσι ώστε η Ουκρανία να μην χρειάζεται να πληρώσει στην οικογένεια επιδόματα θανάτου ή συντάξεις.

Πηγή > > https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/madness-ukraine-gov-t-files-bill-to-allow-officers-to-kill-surrendering-ukraine-army-troops

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr