Home Greek News Ελλάς, ο “χρήσιμος ηλίθιος” της Δύσης…

Ελλάς, ο “χρήσιμος ηλίθιος” της Δύσης…

by _
0 comment 239 views
Ελλάς, ο “χρήσιμος ηλίθιος” της Δύσης…
Ελλάς, ο “χρήσιμος ηλίθιος” της Δύσης…

Ελλάς, ο “χρήσιμος ηλίθιος” της Δύσης…


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Ο Ρ. Τ. Ερντογάν αποδεικνύει πόσο καλός παίχτης είναι στο γήπεδο της Ανατολικής Μεσογείου! Οι κυρώσεις του ΟΗΕ για την εισβολή στην Κύπρο μένουν επί δεκαετίες στο συρτάρι του Οργανισμού και έχουν αραχνιάσει! Η συνδιοίκηση, συνδιαχείριση, συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο προχωράει κατά πως θέλει ο Τούρκος Σουλτάνος! Καθώς επίσης και η αποστρατικοποίηση των νησιών μας! Η κυβέρνηση Μητσοτάκη σέβεται το τουρκικό casus belli (αφορμή πολέμου) και δεν αυξάνει στα 12 ν.μ. στο Αιγαίο μας! Αργά ή γρήγορα οι Ελληνοτουρκικές διαφορές (που τέτοιες θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο για την Τουρκία), θα οδηγηθούν στην Χάγη!

Ταυτόχρονα η Δύση έχει αναγορεύσει σε ειρηνοποιό τον Τούρκο σφαγέα της Κύπρου μας, όταν δεν συναινεί στις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, δηλώνοντας πως είναι ο χρήσιμος έξυπνος, αντίθετα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη που δηλώνει πως είναι “ο χρήσιμος ηλίθιος” της Δύσης!

Ωστόσο προχθές, ο Ρ. Τ. Ερντογάν απέδειξε πόσο μπορεί η Δύση να αγαπάει τον βιαστή της κατ΄ εξακολούθηση!

Ο Τούρκος Σουλτάνος αποφάσισε να θέσει βέτο στην ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ! Αποδεικνύοντας, ότι για άλλη μια φορά θα πρέπει να τον παρακαλέσουν για να συναινέσει τελικά στα θέλω των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ! Ως έξυπνος παίκτης μπλοκάρει – αρχικά – την ένταξη αυτών των πάλαι ποτέ χωρών της ουδετερότητας, εκβιάζοντας πως για να πει το ναι, θα πρέπει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://egerssi.gr/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%cf%82-%ce%bf-%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b7%ce%bb%ce%af%ce%b8%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b4%cf%8d%cf%83%ce%b7%cf%82/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr